Verdieping Alchemie & leiderschap

Herken je dat het nu belangrijk voor je is om in jouw leiderschap volledig jezelf te zijn en je eigen plek volledig in te nemen? Wil je meer vanuit kracht en verbinding leiding geven en nemen? Lees hier meer over ons aanbod en neem vrijblijvend contact op.

Het programma 'Alchemie voor leiders' is de verdieping op de basismodule ‚ÄėDe 8 kernprincipes van leiderschap‚Äô. Het fundament van het leiderschapsprogramma over alchemie vind je terug in dit programma. Dit intensieve programma brengt je bij de essentie van jouw leiderschap. De veel terugkomende feedback is dat het programma spiritualiteit en de fysieke dimensie heel bruikbaar en praktisch maken. Alsook dat er meer rust, well being √©n een hogere effectiviteit komt. Zowel binnen het team als individueel.


Type: Opleidingsprogramma

Startdatum: Nader te bepalen

Duur: Een jaar

Locatie: Maarssen

Voor wie: Hoger management

Neem contact op

de kunst van het goud maken

Leiderschapspotentie ontwikkelen

We leven in een ingewikkelde tijd. Duidelijk is dat er veel krachten spelen die tegelijk invloed hebben op ons (individuele) leven en werk. Als leider of als vooroploper kun je steeds meer ervaren dat het op een dieper niveau niet meer klopt. Meestal brengt dat gevoelens van onrust, drukkende urgentie, over-spanning en machteloosheid met zich mee. Hoe doe je dit als leider? Hoe ga je hier mee om Wat is het om tijd te maken? Wat zijn fundamentele antwoorden en richtingen in een tijd van overgang? Hoe zorg je dat je heel blijft en dat je in jouw centrum blijft? Hoe wakker je in deze tijd werkelijke potentie aan om vooruit te kunnen? En hoe integreer je dat wat je voelt en ervaart met dat wat je denkt?

i

Alchemie voor leiders is een intensief programma. Laten we daarom contact hebben om te bespreken of het programma ook iets voor je is.

Neem contact op

Programma

Dit programma is de verdieping van het fundament van ‚ÄėDe alchemie van leiderschap‚Äô. Centraal staan de 3 alchemistische kernprincipes: aanwezigheid, bezieling en echte verbondenheid. Vanuit dit fundament zul je de basisprincipes en bouwstenen van alchemie (of hoe de natuur en het universum werken), leren begrijpen en ervaren. Dit zal je een boost in je bewustzijn geven, maar ook de tools om meteen in de praktijk aan de slag te gaan. Tools die je kan gebruiken om jezelf en je team/organisatie te scannen.

Tijdens het programma wordt gebruikgemaakt van het model van de 5 natuurelementen: water ‚Äď vuur ‚Äď metaal ‚Äď hout ‚Äď aarde. We besteden vooral veel aandacht aan het wakker maken van nog slapend en dus ongebruikt potentieel, zodat je het zowel in je priv√©- als in je zakelijke leven optimaal kan inzetten.

Wil je meer weten over de inhoud? Download dan onze brochure.

Dit is het resultaat:

  • Je leert dieper te luisteren naar de signalen van je lichaam
  • Je leert de taal van wijsheid van je lichaam. Zo kun je mensen en situaties beter invoelen.
  • Door de energie van de natuur beter aan te voelen, ontwikkel je meer vermogen om beter te weten wat je te doen staat
  • Je ervaart meer innerlijke ruimte en kunt beter omgaan met je beschikbare energie en hoe je batterij weer op te laden

Praktische informatie


Studiewijze:
Het leertraject bestaat uit 3 online delen en een verdiepend weekend. Het brengt je terug bij de essentie van jouw leiderschap en zorgt voor meer rust, well being én een hogere effectiviteit. Zowel individueel als binnen jouw team.

Data fysieke bijeenkomsten:
Data worden afgestemd met de groep.

Persoonlijke intake:
Voorafgaand aan de training vindt er een persoonlijke intake plaats. Op basis hiervan stel je jouw persoonlijke doelstellingen en oefendoelen vast. De data voor deze persoonlijke intake wordt los afgestemd op basis van beschikbaarheid in de agenda's.

Doelgroep:
Deze leerstroom is geen quick fix en geen short cut. Het is een leerstroom voor eindverantwoordelijken van nu die voelen dat er geen andere route is dan deze; een zonder eindbestemming waarin we samen zullen moeten ontdekken. Voor bestuurders, directeuren en senior managers. Dit programma start bij acht deelnemers.

Vooropleiding en niveau:
Je hebt hbo- of academisch werk- en denkniveau.

Toelatingsvoorwaarden:
Voor dit programma gelden geen specifieke toelatingsvoorwaarden.

Voorbereiding en studiebelasting:
Je hoeft niets voor te bereiden voor dit programma. Gedurende het programma ontvang je oefenmateriaal. Het is wel van belang dat je de basismodule ‚ÄėDe 8 kernprincipes van leiderschap‚Äô hebt gevolgd.

Studiemateriaal:
Als je deelneemt aan het programma 'Alchemie voor leiders', dan ontvang je voorafgaand aan jouw eerste programma toegang tot onze online leeromgeving. Deze toegang blijft geldig tot een maand na de laatste programmadag. Zie hiervoor ook 'Studiewijze'.

Kwalificaties die je behaalt:
Dit is niet van toepassing voor dit programma.

Aanmelden en kosten:
De totale investering voor dit intensieve programma bedraagt EUR 2.479. Verder geldt:

  • Bij de prijs zijn de persoonlijke gesprekken inbegrepen.
  • Er zijn geen additionele kosten voor lesmateriaal.
  • Gespreide betaling is mogelijk.


Voor deelname vanuit een vrijwilligersorganisatie/stichting of deelname als particulier is een tegemoetkoming in de kosten bespreekbaar. Neem dan contact op met Marcel Tjepkema via marcel@clubgroeneveld.nl of +316 20979736.

De leermeester

Jouw metgezel

De leerstroom vormt zich in nauwe samenwerking met onze leermeesters. Zij geven, nog beter dan wij, woorden aan waar we aan bijdragen. Zij zijn onze én jouw metgezellen in de leerstroom.

Past dit programma bij jou?

We helpen je graag verder. In een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we samen of dit programma aansluit bij jouw leerdoelen en behoefte.

Neem contact op