Agenda

Onze agenda bevat verrijkende ervaringen die zowel persoonlijke als professionele groei stimuleren. Elk jaar stellen we een krachtig aanbod samen met onder meer diners, diverse masterclasses, buitengewone belevenissen en een partnerevent. Ook is het mogelijk om een van onze verdiepende programma's te volgen, die we naast het reguliere lidmaatschap aanbieden.

Een teamuitje met aandacht en verbinding

OBL Teambox

De OBL Teambox is een uniek en bijzonder inspiratiepakket voor teams die het belangrijk vinden om echt aandacht te hebben voor elkaar. Door middel van oefeningen, vragen en verhalen kijk je met elkaar naar de belangrijke dingen van het leven. De Teambox staat garant voor een middag- of avondvullend programma. De perfecte aanvulling op een diner of borrel met het team!

Breng je team bij elkaar

De OBL Teambox is de ideale aanvulling op jullie heisessie, vergadering, diner, teamborrel of teamuitje.

Bekijk de Teambox
'Een unieke leeromgeving voor gelijkgestemde leiders die belang hechten aan persoonlijke ontwikkeling, lifelong learning en kennisuitwisseling.'

- Lid OBL

Leiderschap, strategie en duurzaamheid

Hoofdprogramma

Het hoofdprogramma is een doorlopend programma dat jaarlijks bestaat uit diverse diners, buitengewone belevenissen en een event met partner. Tijdens het programma duid je onder begeleiding van diverse wetenschappers en experts de tijd van nu en maak je de vertaling naar jouw handelingspraktijk.

Succesvolle vorige edities

Vorige programma's

Een greep uit de programma's die we het afgelopen jaar hebben georganiseerd.

Leiderschap van de 21e eeuw

Opleidingen en cursussen

Naast het netwerkprogramma, kun je deelnemen aan diverse verdiepende opleidingen, trainingen of intervisieprogramma’s. Deze programma’s raken altijd aan leiderschap, organisatie, groei-uitdagingen en wat er speelt in de samenleving. We faciliteren deze programma’s in samenwerking met onze partners.

Ben je nog geen lid?

Met het OBL-lidmaatschap breng je een stroomversnelling op gang. Het lidmaatschap geeft je toegang tot een boeiend netwerk van gelijkgestemden en tot diverse diners, buitengewone belevenissen, een partnerevent, diverse trainingen, cursussen en opleidingsprogramma’s.

Word nu lid