Agenda

Onze agenda bevat verrijkende ervaringen die zowel persoonlijke als professionele groei stimuleren. Elk jaar stellen we een krachtig aanbod samen met onder andere de volgende elementen. OBL aan tafel: zinnenprikkelend maal en geestverruimend thema. OBL Buitengewoon: buitengewone belevenissen met gelijkgestemden ver weg van dagelijkse hectiek. OBL partnerevent, hét event om samen met een geliefde of goede vriend te beleven.

Een teamuitje met aandacht en verbinding

OBL Teambox

De OBL Teambox is een uniek en bijzonder inspiratiepakket voor teams die het belangrijk vinden om echt aandacht te hebben voor elkaar. Door middel van oefeningen, vragen en verhalen kijk je met elkaar naar de belangrijke dingen van het leven. De Teambox staat garant voor een middag- of avondvullend programma. De perfecte aanvulling op een diner of borrel met het team!

Breng je team bij elkaar

De OBL Teambox is de ideale aanvulling op jullie heisessie, vergadering, diner, teamborrel of teamuitje.

Bekijk de Teambox
'Een unieke leeromgeving voor gelijkgestemde leiders die belang hechten aan persoonlijke ontwikkeling, lifelong learning en kennisuitwisseling.'

- Lid OBL

Leiderschap, strategie en duurzaamheid

Hoofdprogramma

Het hoofdprogramma is een doorlopend programma dat jaarlijks bestaat uit diverse diners, buitengewone belevenissen en een event met partner. Tijdens het programma duid je onder begeleiding van diverse wetenschappers en experts de tijd van nu en maak je de vertaling naar jouw handelingspraktijk.

Persoonlijke effectiviteit en ontwikkeling

Verdiepend programma

Wie in deze tijd leiding wil geven, zal de stap naar binnen moeten maken. OBL biedt diverse trainingen, cursussen en workshops waarin rust, balans, reflectie en werken en handelen vanuit verbinding centraal staan.

Succesvolle vorige edities

Vorige programma's

Een greep uit de programma's die we het afgelopen jaar hebben georganiseerd.

Ben je nog geen lid?

Met het OBL-lidmaatschap breng je een stroomversnelling op gang. Het lidmaatschap geeft je toegang tot een boeiend netwerk van gelijkgestemden en tot diverse diners, buitengewone belevenissen, een partnerevent, diverse trainingen, cursussen en opleidingsprogramma’s.

Word nu lid