Voor organisaties: samen werken aan verandering

Hoe doorgrond je als team de tijdgeest en zorg je dat je de juiste stappen zet? Hoe zorg je voor echte verbinding in je team? Hoe help je je mensen om heel en geïnspireerd en blijven? En hoe zorg je ervoor dat mensen elkaar niet uit het oog verliezen in deze turbulente tijd?

Naast onze reguliere programma's is OBL de logische partner om met je organisatie of team echt de diepte in te gaan. De uitdagingen van deze tijd vertalen we naar programma's waarin anders denken, doen en samenwerken centraal staan. Daarbij kun je kiezen uit drie routes:

Een aantal voorbeelden van werk

Reviews en ervaringen

Hieronder lees je een aantal ervaringen. Deze ervaringen of cases kunnen je helpen om een gevoel te krijgen bij onze ‘taal’, bij wat we doen. Neem vooral contact op als je er meer over wilt weten.

Een teamuitje met aandacht en verbinding

OBL Teambox

De OBL Teambox is een uniek en bijzonder inspiratiepakket voor teams die het belangrijk vinden om echt aandacht te hebben voor elkaar. Door middel van oefeningen, vragen en verhalen kijk je met elkaar naar de belangrijke dingen van het leven. De Teambox staat garant voor een middag- of avondvullend programma. De perfecte aanvulling op een diner of borrel met het team!

Breng je team bij elkaar

De OBL Teambox is de ideale aanvulling op jullie heisessie, vergadering, diner, teamborrel of teamuitje.

Bekijk de Teambox

Teamdagen, trainingen en workshops

Met je team de diepte in

Verstillen en uitzoomen zijn een belangrijk onderdeel van leiderschap. Soms moet je stil leren staan om in beweging te komen. De programma’s van OBL helpen leiders, teams en organisaties om heel te blijven in een tijd die steeds meer van ons vraagt en bewust aandacht te hebben voor rust, ruimte en inspiratie.

Samen rust, ruimte en inspiratie vinden

In het ritme van de seizoenen
In onze huidige maatschappij lijkt er weinig ruimte te zijn voor een natuurlijk ritme. Het volgen van de seizoenen, het volgen van ons gevoel, lijkt haast onmogelijk. Door bewust stil te staan bij de elementen van groei, oogsten, verwerken en rust, die de seizoenen met zich meebrengen, leer je hoe je beter kunt leven en werken vanuit verbinding. Deze programma's helpen je om heel te blijven in een tijd die steeds meer van je vraagt. Je zult zien dat je meer rust, inspiratie en ruimte ervaart in alles wat je doet!

Wil je als team het ritme herstellen waarin je werkt? En wil je werken vanuit een juiste balans tussen expansie, oogsten, reflectie en stilte? Dat kan samen met OBL.

Bekijk de mogelijkheden

Graag kennismaken

Wil je deelnemen met jouw team of organisatie? Laat het ons weten. Dan gaan we na in welke vorm we jouw organisatie kunnen verrijken.

Neem contact op