Voor organisaties: samen werken aan verandering

Hoe doorgrond je als team de tijdgeest en zorg je dat je de juiste stappen zet? Hoe zorg je voor echte verbinding in je team? Hoe help je je mensen om heel en geĆÆnspireerd en blijven? En hoe zorg je ervoor dat mensen elkaar niet uit het oog verliezen in deze turbulente tijd?

Naast onze reguliere programma's is OBL de logische partner om met je organisatie of team echt de diepte in te gaan. De uitdagingen van deze tijd vertalen we naar programma's waarin anders denken, doen en samenwerken centraal staan. Daarbij kun je kiezen uit drie routes:

Direct naar

Unieke teamdag organiseren?

Een succesvol en effectief team heeft niet alleen een plek nodig om samen te werken, maar ook een plek waar je samen kunt dromen en werken aan de lange termijn. Laat daarom OBL jouw teamdag organiseren en krijg de ruimte om in gesprek te gaan over onderwerpen waar je als team niet altijd aan toekomt. De prachtige plek in de natuur biedt je als team de ideale combinatie tussen stilte, natuur, verdieping en inspiratie.

Ben je benieuwd wat wij voor jouw teamdag kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Bekijk de mogelijkheden

Teamdagen, trainingen en workshops

Met je team de diepte in

Verstillen en uitzoomen zijn een belangrijk onderdeel van leiderschap. Soms moet je stil leren staan om in beweging te komen. De programmaā€™s van OBL helpen leiders, teams en organisaties om heel te blijven in een tijd die steeds meer van ons vraagt en bewust aandacht te hebben voor rust, ruimte en inspiratie.

Rust, ruimte en inspiratie vinden

In het ritme van de seizoenen
In onze huidige maatschappij lijkt er weinig ruimte te zijn voor een natuurlijk ritme. Het volgen van de seizoenen, het volgen van ons gevoel, lijkt haast onmogelijk. Door bewust stil te staan bij de elementen van groei, oogsten, verwerken en rust, die de seizoenen met zich meebrengen, leer je hoe je beter kunt leven en werken vanuit verbinding. Deze programma's helpen je om heel te blijven in een tijd die steeds meer van je vraagt. Je zult zien dat je meer rust, inspiratie en ruimte ervaart in alles wat je doet!

Wil je als team het ritme herstellen waarin je werkt? En wil je werken vanuit een juiste balans tussen expansie, oogsten, reflectie en stilte? Dat kan samen met OBL.

Bekijk de mogelijkheden

Opleidingen en jaartrajecten

Langer de diepte in

OBL biedt programmaā€™s voor ieder die verdieping zoekt en de juiste positie wil vinden binnen de driehoek leiderschap, natuur en bewustwording. Met prikkelende oefeningen vindt jouw organisatie zijn weg door onze huidige maatschappij door terug te keren naar het natuurlijk ritme, of de andere kant van duurzaamheid te onderzoeken.

Graag kennismaken

Wil je deelnemen met jouw team of organisatie? Laat het ons weten. Dan gaan we na in welke vorm we jouw organisatie kunnen verrijken.

Neem contact op