< Terug

Betekenisvol leven en werken

Werken vanuit de bron

Wij zijn een school. In een prachtig klooster in de buurt van Utrecht verzorgen wij workshops, trainingen en jaarprogramma's voor ondernemers, directeuren, leidinggevenden en professionals. Alle programma's vallen binnen de driehoek Mens, Natuur en Samenleving (Organisatie). In deze driehoek vindt ons leven en werken plaats en de relatie tussen deze drie polen zal veel harmonieuzer moeten worden. De grote uitdaging van deze tijd is dat we uit balans zijn geraakt.

  • Altijd persoonlijke aandacht.
  • Meer dan 10 jaar ervaring op topniveau.
  • Betrokken en bezielde leermeesters.
  • Unieke plek in het midden van het land.
  • CRKBO gecertificeerd.
  • Alleen programma's vanuit de bron.
  • Focus op leven en werk.

Jouw voeding

Bijzondere podcasts

Door de jaren heen hebben we vele podcasts gemaakt in de natuur. Kiezen is onmogelijk, maar hieronder hebben we een aantal geselecteerd die je zeker eens moet luisteren!

i

Wil je graag eens kennismaken? Of wil je verkennen wat wij voor jou, jouw team of organisatie kunnen betekenen? Neem dan vooral contact op!

Neem contact op

Verdiepende longreads

Wat we allemaal schrijven

Wij schrijven veel artikelen. Bijvoorbeeld elke maand over het ritme van de seizoenen. We weten dat het veel mensen helpt om meer te leven en werken vanuit verbinding en meer rust, ruimte en inspiratie te ervaren.

'Ik leid mijn team nu meer vanuit mijn hart. Ik voel de inspiratie en meer ruimte om me heen. Dat is niet altijd makkelijk, wel heel vervullend.'

- Ervaring deelnemer

Jouw verdieping

Ons aanbod

Wil je direct meedoen? Hieronder vind je zelfstudies, trainingen, cursussen en opleidingen waarmee jij de relatie met jezelf en de wereld om je heen kan verdiepen.

Eens kennismaken?

Ben je benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Neem contact op