< Terug

Mieke van Zon

Bodywork & coaching

De drijfveer van Mieke is betekenis te geven aan het leven in het begeleiden van mensen op hun natuurlijke pad naar het vinden van de unieke plek in zichzelf, leven en werk.

'Als ik het even niet meer weet, kijk ik naar buiten en naar binnen en zie ik hoe perfect en eenvoudig alles georganiseerd is in de natuur.'

Mieke van Zon

Leven volgens je ware natuur. Dat is wat ik elke dag nastreef, ook als ik met mensen werk. Balancerend in alle dimensies van het leven; lichaam, gevoelens, gedachten en ziel. En dat is een hele uitdaging in het dagelijks leven met relaties, kinderen, werk, opleiding, vrienden, familie en alles wat daarmee samenhangt.

Mijn grootste leermeester op dit pad is al heel lang moeder natuur. Als ik het even niet meer weet, kijk ik naar buiten en naar binnen en zie hoe perfect en eenvoudig alles georganiseerd is in de natuur. Volgens mij is dat ook de bedoeling van onze ware natuur, ons mens-zijn. Verwondering over het leven en de schoonheid van het menselijk lichaam heeft mij altijd al bewogen de dingen te doen die ik doe. Mijn zoektocht naar het in balans brengen van de buitenwereld met mijn binnenwereld is langzaam aan een ontdekkingsreis geworden. En dat maakt het leven rijker en leuker.

In mijn trainingen, coachings en behandelingen gaan we samen op ontdekkingsreis naar je ware natuur, via het gesprek en het lichaam. Als die twee met elkaar in balans komen wordt steeds helderder wie je echt bent en wat je te doen hebt. Mijn passie is mensen begeleiden in het proces van ontwaken in hun eigen leven. Ik werk vanuit liefde, respect en directe feedback en help je te zien en voelen wat je in de weg staat om te leven wie je bent. Niet als ‚Äėalwetende‚Äô coach of trainer, maar als mens, samen in het bad van leven.

Achtergrond:
Na een studie communicatiewetenschap en jarenlange ervaring in het bedrijfsleven op het gebied van management, communicatie, public relations als consultant en interim manager, bracht het leven me bij de 4 dimensionele bodywork en levenskunst opleiding van Dirk en Katrien (Life Projects). Daarnaast heb ik de opleiding Traditional Chinese Medicine en acupunctuur afgerond. Inmiddels werk ik al vele jaren als coach, behandelaar en trainer, samen met Life Projects. Ik geef ondermeer leiderschapstrainingen, team- en individuele coachings. Daarnaast heb ik mijn eigen praktijk in Nederland waar ik in het land van Maas en Waal woon, samen met mijn man, onze 3 dochters en onze dieren.

Zo kun je mij bereiken:

Je kunt mij ook vinden op linkedin