< Terug

Dirk Oellibrandt

Levensalchemist

Als moderne alchemist brengt Dirk mensen naar de kern van hun leiderschap en wordt het gewone buitengewoon.

Als alchemist ben ik gewoon een levensgids met ervaring op het pad van het 'ware leven'.

Dirk Oellibrandt

Dirk Oellibrandt is een traditionele en tegelijkertijd moderne alchemist met een passie voor waarheid en het volle potentieel van leven. Vanaf zijn dertiende waren intensieve natuurstudie en oosterse krijgskunsten belangrijke aspecten in zijn leven. Een lange periode van verinnerlijking heeft geleid tot de creatie van 'Life Projects'. Een organisatie die vanuit directe verbondenheid met de kracht en wijsheid van de oosterse en westerse wijsheid tradities werkt en deze vertaalt naar een moderne vorm. Sinds 2004 verzorgt Dirk leiderschapstrainingen waarin hij leiders in topposities uit politiek, het bedrijfsleven, onderwijs en wetenschap diepgaand inspireert door de andere dimensies die hij in hun werk en leven weet te brengen.

Uit zijn ervaringen zijn een aantal boeken voortgevloeid: “De Alchemie van Leiderschap”,” Alchemie van Leven”, “The Life Force Ritual” en “Alchemie Wijsheid”. In de podcast “Terug naar de natuur” is meer te horen over Dirk. De podcast kan je hieronder beluisteren.

In de podcast Terug naar de natuur is meer te horen over Dirk. De podcast kan je hier beluisteren.

Waarom doe je het werk dat je doet?

Ik zie het als mijn missie om mensen te helpen hun ware menselijke potentieel te herinneren. Als moderne mens zijn we weg gegroeid van onze wortels, en zijn fragmentair gaan leven. Ik breng mensen terug in verbinding met het grotere veld van leven: de Alchemie. Dit betekent letterlijk de chemie van het AL, of anders gezegd, de wisselwerking tussen de mens en de kracht van de natuurelementen. Gedragen door deze verbinding kan het levenspotentieel en ieder zijn levensproject zich tonen. Op deze manier kan iedereen waarlijk bijdragen tot het creëren van een mooiere wereld.

Dirk over onze organisatie:

“De samenwerking met OBL en Club Groeneveld is ontstaan vanuit een gezamenlijk verlangen om waar, menselijk en natuurlijk leiderschap te ondersteunen. Vanuit de visie dat alles start vanuit de kern, het individu, en zo kan uitstralen naar het collectieve. Een plek waar de kwaliteit van samen-zijn centraal staat. De wereld heeft een hoge nood aan bewuste, echte leiders en OBL en Club Groeneveld zijn een mooie plek om hierin mensen te inspireren.“

verder lezen

Boekentip

In ieder mens schuilt een gigantisch potentieel maar slechts enkelen weten dit potentieel ten volle te benutten. Dit boek bevat zowel inzichten als praktische oefeningen waarmee jij jouw staat van zijn verdiept.

Dirk Oellibrandt