Terug naar de natuur - Jaap Voigt deel I

Club Groeneveld

Publicatie

18.12.2018

Leesduur

37 min

In Terug naar de natuur maakt Louis Bijl de Vroe een flinke wandeling door de Nederlandse natuur. Hij wordt hierbij vergezeld door een bijzondere gast. Gaandeweg de wandeling filosoferen de twee over wie wij zijn als mens, en hoe we ons verhouden tot de natuur en samenleving.

Aan de ene kant is er de eenheid. Waar je op af kunt stemmen. Is er iets waarin je niet doodgaat. Is er iets wat onsterfelijk is. En het andere is een medogenloze strijd in de dualiteit.

Jaap Voigt

Luister in deze aflevering naar een bijzonder gesprek tussen Louis en Jaap Voigt over lijden, over het onnoembare, over stilzijn en over de weg naar inspiratie.

Jaap Voigt is leermeester, trainer, coach, organisatie adviseur, therapeut en mede oprichter van het ITIP. Jaap Voigt is een voormalig tophockeyer. Hij speelde 41 interlands en nam in 1964 namens Nederland deel aan de Olympische Spelen in Tokio. Na zijn sportcarrière en studie geologie werkte Jaap als organisatie adviseur binnen Philips. Hij zette dit vak door als een van de eerste ZZP’ers in Nederland en ontwikkelde zich verder als trainer en therapeut.

Wil je meer weten over Jaap? Klik dan hier.

Meer voeding voor jou

Verder de diepte in