Training: Public speaking

Wil je de diepte in met een groep gelijkgestemde leiders? Meld je dan aan. Lees hier meer over het programma en neem vrijblijvend contact op.

Tijdens deze training staat spreken in het openbaar centraal. Uit onderzoek blijkt dat spreken in het openbaar voor veel mensen tot een van de grootste angsten behoort. Professioneel sprekerscoach Marije Fris helpt je tijdens deze training in concrete stappen naar een duidelijk én pakkend verhaal, waarbij jouw persoonlijke talent optimaal wordt ingezet. Een werkelijk goede presentatie inspireert, verbindt, zet je aan en blijft je bij.


Type: Verdiepend programma

Startdatum: 28.02.2024

Duur: 09.00 - 13.00 uur

Locatie: Maarssen

Inschrijven

Training

Public speaking

Blijf jezelf, durf meesterschap te tonen, gebruik humor, blijf authentiek, houd je aan de 18-minuten regel, leer je publiek iets nieuws, vertel verhalen, enzovoort, enzovoort. Uit onderzoek blijkt dat voor veel mensen spreken in het openbaar in de top-drie van angsten staat. Soms zelfs boven angst voor een terroristische aanslag of de dood. Dat geldt niet alleen voor medewerkers, maar ook voor vele kundige ondernemers, directeuren en bestuurders die spanning en druk ervaren. En toch is het een belangrijk aspect van leiderschap. Zeker in een turbulente tijd die veel druk legt op heldere en verbindende communicatie.

Programma & inhoud

Tijdens deze training staat het spreken in het openbaar centraal. Het kan hier gaan om het geven van inspirerende speeches, een bedrijfspresentatie of iets anders. Je gaat aan de slag met jouw (persoonlijke) verhaal. Wat is jouw verhaal? Je krijgt handvatten aangereikt om je verhaal persoonlijker te maken en ook meer vanuit je eigen verhaal te presenteren. Een werkelijk goede presentatie inspireert, verbindt, zet je aan en blijft je bij.

Marije Fris

Marije is via politicologie, redactie van het Jeugdjournaal en onderwijs terechtgekomen in het trainersvak. Vanuit haar ervaring weet Marije hoe belangrijk het is om jouw boodschap af te stemmen op je doelgroep, of deze nu jong of oud is, corporate of informeel. Marije helpt je in concrete stappen naar een duidelijk én pakkend verhaal, waarbij jouw persoonlijke talent optimaal wordt ingezet.

Thema's die aan bod komen:

  • Hoe bouw je een goed verhaal op?
  • Hoe blijf je bij je kernboodschap?
  • Hoe maak je impact met jouw verhaal?
  • Wat is de beste mindset?
  • Wat heb je nodig om jezelf te zijn?
i

Ben je nog geen lid van OPEN Business Leaders en wil je graag eens kennismaken? Neem dan contact met ons op via programma@businessleaders.nl of bel naar 085 - 4833 834.

Neem contact op

Praktische informatie


Voor wie
We vinden het belangrijk dat er een gevoel van gelijkgestemdheid is. Daarom is deze training alleen voor directeuren, ondernemers en bestuurders van middelgrote tot grote organisaties.

Let op! Aan deze training kunnen maximaal 8 mensen deelnemen. Als de ochtendsessie vol is, kijken we naar de mogelijkheid voor een extra sessie in de middag. Je kunt ons mailen als je hier interesse voor hebt.

Datum en tijd
Woensdag 28 februari 2024, van 9.00 tot 13.00 uur (inloop vanaf 8.30 uur)

Locatie
Buitenplaats Doornburgh. Diependaalsedijk 17, Maarssen.

Aanmelden voor OBL-leden
Deze OPEN Business Leaders bijeenkomst is onderdeel van jouw lidmaatschap. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Je kunt je aanmelden via de OPEN Business Leaders-APP of door ons een mail te sturen.

Aanmelden voor niet-OBL-leden
Leuk dat je ge√Įnteresseerd bent in een programma van OPEN Business Leaders. Je kunt je aanmelden door ons een mail te sturen. Overweeg je om vaker deel te nemen aan een van onze programma‚Äôs of wil je jouw organisatie kennis laten maken met het aanbod van OPEN Business Leaders? Dan is een lidmaatschap wellicht iets voor jou. Bekijk hier de mogelijkheden.

Kosten
Voor OBL-leden is dit programma kosteloos. Niet-leden kunnen vrijblijvend een keer kennismaken om te kijken of het netwerk bij hen past.

Graag kennismaken

Ben je nog geen lid van OPEN Business Leaders en wil je graag eens kennismaken? Neem dan vrijblijvend contact met ons om de mogelijkheden te verkennen.

Neem contact op