Teamdag bij OPEN Business Leaders

Wil je een teamsessie, een creatieve sessie, een heidag of een langere vergadering organiseren in een prachtig klooster in de natuur? Dat kan samen met OBL. Lees hier meer over ons aanbod en neem vrijblijvend contact op.

Een succesvol en effectief team heeft niet alleen een plek nodig om samen te werken, maar ook een plek waar je samen kunt dromen en werken aan de lange termijn. Laat daarom OBL jouw teamdag organiseren en krijg de ruimte om in gesprek te gaan over onderwerpen waar je als team niet altijd aan toekomt. De prachtige plek in de natuur biedt je als team de ideale combinatie tussen stilte, natuur, verdieping en inspiratie.


Type: Maatwerk

Startdatum: In overleg

Duur: Dag of dagdeel

Locatie: Maarssen

Neem contact op

Heidag, creatieve sessie of unieke vergadering

Maak het samen met OBL

Je teamdag organiseren hoef je natuurlijk niet zelf te doen, maar wordt gedaan door OBL op basis van jouw wensen en voorkeuren. Je geeft zelf aan of je voor een teamdag kiest of dat je een programma van meerdere dagen wilt samenstellen. Het kan een uiteenlopend programma zijn waarbij vergaderen in de natuur of een creatieve sessie organiseren tot de mogelijkheden hoort.

Zorg voor impact

We leven in een tijd die veel van ons vraagt. Alles gaat sneller, er is minder houvast en de buitenwereld met klanten, leveranciers, aandeelhouders en andere stakeholders is veranderlijk. Je merkt dat er steeds minder tijd en rust is om met elkaar de belangrijke dingen te bespreken. Vooral de dingen die niet direct invloed hebben op de dagelijkse praktijk. Dat heeft natuur impact op het team. Hoe creëer je als team samen rust, ruimte en verbinding? Hoe blijf je als team geïnspireerd en vernieuwend? En hoe bewaak je als team dat er ook tijd is om samen te dromen en te werken ‘aan’ het bedrijf in plaats van ‘in’ het bedrijf!

Een unieke teamsessie

Een teamdag, heisessie, strategie-dag of bijzondere vergadering organiseren bij OBL biedt je als team een unieke plek en context om echt uit te zoomen en gesprekken te voeren over zaken die van belang zijn. Dat kunnen zaken zijn die raken aan de organisatie, maar natuurlijk ook persoonlijke thema’s die in het team spelen. De vele verschillende faciliteiten, die de thuisplek van OBL je biedt, helpen je snel de rust en ruimte te vinden. Maar ze helpen je ook om weer praktisch te worden als dat nodig is. Zo word je als team effectief en realiseer je doorbraken op belangrijke onderwerpen.

Daarom kiezen anderen voor OBL:

  • Een unieke vergaderlocatie in de natuur.
  • Goed bereikbaar en centraal gelegen.
  • Onvergetelijke dag voor het hele team.
  • Echt rust, ruimte en inspiratie ervaren.
  • Heisessie organiseren met inspiratiepakket.
i

Ben je op zoek naar een unieke teamdag voor jouw team of organisatie? Neem contact op met ons op om vrijblijvend van gedachten te wisselen. Stuur een mail naar info@businessleaders.nl of bel naar 085 - 4833 833.

Neem contact op

Praktische informatie


Een unieke vergaderlocatie in de natuur
Onze vergaderlocatie in de natuur is Buitenplaats Doornburgh; een eigenzinnige plek vlakbij Utrecht. OBL huisvest op de eerste etage van het klooster op deze buitenplaats. Daar hebben we toegang tot een prachtige entree met diverse zitjes, een huiskamer (kleine bibliotheek), een fijne trainingsruimte en een eigen podcaststudio. Ook hebben we diverse werkkamers om je in een kleiner gezelschap of alleen, in stilte, terug te trekken. Alle ruimtes ademen rust, stilte en inspiratie. Een heisessie, strategie-dag of teamdag samenwerken wordt daarom al snel een dag om niet te vergeten.

Dit mag je verwachten
Als je voor OBL kiest om jouw teamdag samenwerken te organiseren, dan zorgen wij ook voor een bijzonder inspiratiepakket. Daarin word je als team geprikkeld met uitdagende opdrachten. Hierbij kun je de natuur in, of gebruik maken van de inspirerende ruimtes. Voor jouw teamdag samenwerken krijg je standaard toegang tot de huiskamer en trainingsruimte. Natuurlijk is meer ook mogelijk. In overleg kun je ook gebruikmaken van de podcaststudio. Of we zorgen dat een of meerdere werkkamers beschikbaar zijn voor break-outs.

Meditatie en bewustzijn
Wij vinden het als organisatie belangrijk om te leven en werken in het ritme van de seizoenen. En ook besteden we veel aandacht aan oefeningen die ons helpen om meer aanwezig te zijn in de dag. Zo kunnen we blijven werken vanuit onze kern. Als je hier interesse in hebt, dan kunnen we dit tijdens jouw teamdag, heidag, strategiedag of bijzondere vergadering ook verzorgen. We denken graag met je mee.

Groepsgrootte
Onze thuisplek is ideaal voor teams van 5 tot 10 personen.

Kosten
Wil je bij ons jouw teamdag, heidag of strategiedag organiseren? Wij maken onze thuisplek een dag of een dagdeel voor jou klaar. Alle prijzen hieronder zijn exclusief btw, maar natuurlijk inclusief onze persoonlijke aandacht. Ook kun je ervan uitgaan dat AV-middelen, scherm, flip-over, post-its en pennen bij het bedrag zijn inbegrepen. Net zoals koffie, thee, fruit en koekjes. Daar doen we niet moeilijk over. Heb je daarnaast nog specifieke wensen? We denken graag met je mee.


Prijzen (alles inclusief koffie/thee, fruit, koekjes, en vergader benodigdheden):

  • Huiskamer en trainingsruimte à EUR 750 per dagdeel (EUR 1.250 per dag)
  • Podcaststudio à EUR 100 per uur
  • Werkkamers à EUR 20 per uur
  • Alle overige services in overleg

Let op: voor leden van het netwerk gelden andere tarieven. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Lunch, borrel en diner

Natuurlijk is het mogelijk om bij ons te lunchen of je teamdag af te sluiten met een borrel of diner. Wij verzorgen dat niet zelf. Als je bij ons jouw teamdag organiseert, dan stemmen we de mogelijkheden met je af. Bij voorkeur werken we samen met restaurant DeZusters. Ook DeZusters is gevestigd in het klooster en staat bekend om haar bijzondere keuken met heerlijke gerechten uit de eigen moestuin. Kosten voor lunch, borrel en of diner worden apart in rekening gebracht. Diner bij DeZusters is alleen mogelijk op donderdag en vrijdag.

Extra mogelijkheden

Wil je jouw bijeenkomst echt iets bijzonders meegeven? Dat kan. Het is mogelijk om bijvoorbeeld met jouw team de dag te starten of te eindigen met een natuurbeleving. Een ervaren gids leidt jouw groep naar bijzondere plekken op de buitenplaats en leert je hoe je weer verbinding kunt ervaren met de natuur om je heen. Natuurlijk is het ook mogelijk om meer te leren over het ritme van de seizoenen en hoe je dat kunt toepassen op je leven en werk. Neem vooral contact op. Dan bespreken we de mogelijkheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je een onvergetelijke dag creëren met je team of wil je een meerdaags programma organiseren? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. Liever contact via mail of telefoon? Mail naar info@businessleaders.nl of bel naar 085 - 4833 834.

Neem contact op