OBL Reflectiedag - Zomerprogramma

Wil je meer rust en ruimte in je leven en werk? Wil je vaker uit die ratrace stappen? Wil je meer leren werken vanuit een echte verbinding met jezelf en je team of organisatie? Lees dan hieronder meer over onze stiltedagen, neem vrijblijvend contact op of doe direct mee.

We hebben het allemaal. We zijn gedreven en werken hard. Toch mis je iets en komt het steeds vaker voor dat je het gevoel hebt dat je achter de feiten aanloopt. Het lukt je maar niet om voldoende rustmomenten te vinden om even uit te zoomen en stil te staan. Maar alleen als je stilstaat kun je luisteren naar de wijsheid van je hart.


Type: Verdiepend programma

Startdatum: 13.06.2023

Duur: 08.00 - 18.00 uur

Locatie: Maarssen

Inschrijven

Persoonlijke effectiviteit

Verdiepend programma

Wie in deze tijd leiding wil geven, zal de stap naar binnen moeten maken en moeten leren om vanuit een innerlijke kern leiding te nemen en te geven. Geen enkele leider zal aan deze stap ontkomen. De stap naar binnen helpt je als leider om heel te blijven in een turbulente tijd die steeds meer van je vraagt. OBL biedt diverse trainingen, cursussen en workshops waarin rust, balans, reflectie en werken en handelen vanuit verbinding centraal staan.

Programma & inhoud

Dinsdag 13 juni organiseren we een reflectiedag waarin we de verdieping zoeken rondom de tijd van het jaar. Vanuit OPEN Business Leaders begeleiden we de dag met daarin enkele gezamenlijke meditaties. Tijdens deze meditaties delen we vragen en overwegingen die aan de zomer gerelateerd zijn. Lunch wordt, in stilte, verzorgd.

Stilstaan in de zomer

In de tijd van de zomer, kunnen je ideeƫn een passende vorm vinden. En het unieke van jouw bijdrage wordt stap voor stap duidelijk zichtbaar. De zomerse pracht wordt zichtbaar. Groei gaat in deze tijd van het jaar niet meer over groter worden. Het gaat over rijping. Dat wil zeggen: voller worden, duidelijker worden. Daardoor wordt de natuurlijke staat van mensen en dingen zichtbaar.

De kracht van rijping is dat naast het innerlijke rijpingsproces dat gaande is, er vertrouwen ontstaat dat in de buitenwereld de juiste mens, de juiste situatie, de juiste gespreksgenoot en de juiste werkvorm gevonden zal worden, waardoor kruisbestuiving en dus voorplanting zal plaatsvinden. (Bron: Leven en werken in het ritme van de seizoenen)

Daarom kiezen voor OBL:

  • Een bijzonder gevoel van thuiskomen.
  • Unieke methodes om tot rust te komen.
  • Betrokken en bezielde leermeesters.
  • Echte aandacht voor individuele wensen.
  • Bij de tijd. Alles is heel actueel gemaakt.
  • Unieke plek voor rust, stilte en reflectie.
i

Ben je nog geen lid van OPEN Business Leaders en wil je graag eens kennismaken? Neem dan contact met ons op via programma@businessleaders.nl of bel naar 085 - 4833 834.

Neem contact op

Praktische informatie


Prikkels:
Om op een andere manier in contact te komen met jezelf, beleven we deze dag zonder telefoon, mail, social media, boeken of kranten.

Voor wie:
We vinden het belangrijk dat er een gevoel van gelijkgestemdheid is. Daarom is de reflectiedag alleen voor directeuren, ondernemers en bestuurders van middelgrote tot grote organisaties.

Aan de reflectiedag kunnen maximaal 30 mensen deelnemen.

Datum en tijd:
Dinsdag 13 juni 2023, van 08.00 tot 18.00 uur.

Locatie:
Buitenplaats Doornburgh. Diependaalsedijk 17, Maarssen.

Aanmelden voor OBL-leden:
De OPEN Business Leaders reflectiedag is onderdeel van jouw lidmaatschap. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Je kunt je aanmelden via de OPEN Business Leaders-APP of door ons een mail te sturen.

Aanmelden voor niet-OBL-leden:
Leuk dat je geĆÆnteresseerd bent in een programma van OPEN Business Leaders. Je kunt je aanmelden door ons een mail te sturen. Overweeg je om vaker deel te nemen aan een van onze programmaā€™s of wil je jouw organisatie kennis laten maken met het aanbod van OPEN Business Leaders? Dan is een lidmaatschap wellicht iets voor jou. Bekijk hier de mogelijkheden

Kosten:
Voor OBL-leden is dit programma kosteloos. Voor niet-leden bedragen de kosten EUR 350 (excl. btw).

Ontdek de mogelijkheden

Graag kennismaken

Ben je nog geen lid van OPEN Business Leaders en wil je graag eens kennismaken? Neem dan vrijblijvend contact met ons om de mogelijkheden te verkennen.

Neem contact op