OBL Reflectiedag - Winterprogramma

Wil je meer rust en ruimte in je leven en werk? Wil je vaker uit die ratrace stappen? Wil je meer leren werken vanuit een echte verbinding met jezelf en je team of organisatie? Lees dan hieronder meer over onze stiltedagen, neem vrijblijvend contact op of doe direct mee.

We hebben het allemaal. We zijn gedreven en werken hard. Toch mis je iets en komt het steeds vaker voor dat je het gevoel hebt dat je achter de feiten aanloopt. Het lukt je maar niet om voldoende rustmomenten te vinden om even uit te zoomen en stil te staan. Maar alleen als je stilstaat kun je luisteren naar de wijsheid van je hart.


Type: Verdiepend programma

Startdatum: 19.12.2023

Duur: 08.00 - 18.00 uur

Locatie: Maarssen

Inschrijven

Persoonlijke effectiviteit

Verdiepend programma

Wie in deze tijd leiding wil geven, zal de stap naar binnen moeten maken en moeten leren om vanuit een innerlijke kern leiding te nemen en te geven. Geen enkele leider zal aan deze stap ontkomen. De stap naar binnen helpt je als leider om heel te blijven in een turbulente tijd die steeds meer van je vraagt. OBL biedt diverse trainingen, cursussen en workshops waarin rust, balans, reflectie en werken en handelen vanuit verbinding centraal staan.

Programma & inhoud

Steeds meer directeuren en ondernemers begrijpen dat een jaar uit drie fasen bestaat en dat het goed is daar als leider op af te stemmen. Elk jaar kent een expansiefase, een contractiefase en een fase van relatieve rust. De expansiefase is de periode waarin het gaat om groei en groter worden. Dit zijn met name de maanden februari/maart tot en met augustus. Dan volgt vanaf september een periode van oogsten, evaluatie en balans opmaken. En na die periode is er een periode van rust of stilte. Dat is de periode van de winter.

De reflectiedag in december staat in het teken van voorbereiden op de winter. Het belang daarvan is dat je na die voorbereiding makkelijker gehoor kunt geven aan de stilte en rust die de periode vraagt. Als er namelijk geen rust kan zijn, is er ook geen nieuwe groei.

Stilstaan in de winter

Als je dieper op de winter inzoomt, dan is de winter een periode vol paradoxen. Die kun je ook ervaren. Aan de ene kant dwingt de tijd je om naar binnen te keren, te rusten. Je hebt minder energie. Het is korter licht. Aan de andere kant komt er worteling. De zaden (concepten, ideeƫn) die in de herfst zijn gevallen, komen dieper in de grond te liggen, worden gezuiverd en hebben nu rust nodig om straks te groeien. In de winter bouwt zich in de aarde de energie op om in het nieuwe jaar de strijd weer aan te kunnen; de strijd om vernieuwing in de wereld te zetten.

Daarom kiezen voor OBL:

  • Een bijzonder gevoel van thuiskomen.
  • Unieke methodes om tot rust te komen.
  • Betrokken en bezielde leermeesters.
  • Echte aandacht voor individuele wensen.
  • Bij de tijd. Alles is heel actueel gemaakt.
  • Unieke plek voor rust, stilte en reflectie.
i

Ben je nog geen lid van OPEN Business Leaders en wil je graag eens kennismaken? Neem dan contact met ons op via programma@businessleaders.nl of bel naar 085 - 4833 834.

Neem contact op

Praktische informatie


Prikkels
Om op een andere manier in contact te komen met jezelf, beleven we deze dag zonder telefoon, mail, social media, boeken of kranten.

Voor wie
We vinden het belangrijk dat er een gevoel van gelijkgestemdheid is. Daarom is de reflectiedag alleen voor directeuren, ondernemers en bestuurders van middelgrote tot grote organisaties.

Aan de reflectiedag kunnen maximaal 30 mensen deelnemen.

Datum en tijd
Dinsdag 19 december 2023, van 08.00 tot 18.00 uur

Locatie
Buitenplaats Doornburgh. Diependaalsedijk 17, Maarssen.

Aanmelden voor OBL-leden
De OPEN Business Leaders reflectiedag is onderdeel van jouw lidmaatschap. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Je kunt je aanmelden via de OPEN Business Leaders-APP of door ons een mail te sturen.

Aanmelden voor niet-OBL-leden
Leuk dat je geĆÆnteresseerd bent in een programma van OPEN Business Leaders. Je kunt je aanmelden door ons een mail te sturen. Overweeg je om vaker deel te nemen aan een van onze programmaā€™s of wil je jouw organisatie kennis laten maken met het aanbod van OPEN Business Leaders? Dan is een lidmaatschap wellicht iets voor jou. Bekijk hier de mogelijkheden

Kosten
Voor OBL-leden is dit programma kosteloos. Niet-leden kunnen vrijblijvend een keer kennismaken om te kijken of het netwerk bij hen past.

Ontdek de mogelijkheden

Graag kennismaken

Ben je nog geen lid van OPEN Business Leaders en wil je graag eens kennismaken? Neem dan vrijblijvend contact met ons om de mogelijkheden te verkennen.

Neem contact op