Jaarlijks OBL partnerevent

Wil je deelnemen aan het OBL zomerevent? Meld je dan aan. Lees hier meer over het programma en neem vrijblijvend contact op.

Als je OBL een beetje kent, dan weet je dat we elk jaar een unieke zomerbijeenkomst organiseren. Deze bijeenkomsten zijn niet alleen voor leden, maar ook voor de mensen die belangrijk voor ze zijn. Want dan pas kunnen we echt samen het leven vieren! Donderdag 4 juli kun je deelnemen aan een unieke bijeenkomst over leiderschap, samenwerking, relaties en... de liefde; zowel op het werk als thuis. Laat je voeden door unieke filmfragmenten, een heerlijk diner en mooie gesprekken aan tafel. Kortom, dit wil je niet missen.

Let op: partners zijn van harte welkom!


Type: Iedereen

Startdatum: 04.07.2024

Duur: 17.00 - 22.00 uur

Locatie: Volgt snel

Inschrijven

OBL Partnerevent

Samen het leven vieren

De zomer is de tijd van het jaar dat onze keuzes, ideeƫn en verlangenszichtbaar, voller en duidelijker worden. Een tijd van verhoogde helderheid en energie; en een piek in kracht en creativiteit. In de zomer vier je het leven!

Programma & inhoud

We doen het elk jaar weer een beetje anders. Dit jaar gaan we met elkaar in gesprek over wat je kunt leren over leiderschap en samenwerking van je (liefdes...)relatie. Dat is natuurlijk hartstikke spannend, maar aan de hand van inspirerende en unieke filmfragmenten leggen we de link tussen liefdesrelaties en werkrelaties. Onder andere kijken we naar onze partner als secure base en... hoe mooi het is om in je eigen leiderschap een secure base voor anderen te zijn.
Door samen filmfragmenten te bekijken en daarna erover in gesprek te gaan, groeit ieders bewustzijn over situaties en gebeurtenissen, en ontvouwen zich nieuwe mogelijkheden om daar mee te om te gaan.

Mattijs & Elsemiek

Het programma wordt verzorgd door Elsemiek Meijs en mede lid Mattijs ten Brink. Mattijs is natuurlijk een bekende binnen het OBL-netwerk, maar heeft kort geleden een grote verandering in zijn professionele leven doorgemaakt. Na zijn vertrek bij Sunweb Groep heeft hij besloten om zijn visie op leiderschap, kennis en ervaring in dienst van andere leiders te stellen en samen met zijn levenspartner, Elsemiek, het bedrijf Liefde voor Leiderschap op te richten. Elsemiek is coach en raadgever. In haar coaching helpt ze leiders, professionals, en ondernemers, om anders te kijken naar zichzelf en naar wat er zich in hun organisatie of team afspeelt. Daarnaast is ze gespreksleider bij Filmlezingen.nl en daar maken we deze avond ook heel fijn gebruik van.

Een unieke kans dus om bij te wonen...

Dit programma is vooral voor leden van OBL en hun partner. Maar, heb je interesse en zou je ook graag willen aanschuiven? Neem dan even contact met ons op.

Neem contact op
i

Ben je nog geen lid van OPEN Business Leaders en wil je graag eens kennismaken? Neem dan contact met ons op via programma@businessleaders.nl of bel naar 085 - 4833 834.

Neem contact op

Praktische informatie


Voor wie:
Deze buiten kookles is voor leden van OPEN Business Leaders en hun partner of iemand die dierbaar voor ze is.

Het maximale aantal plekken voor deze bijeenkomst is 40 personen.

Datum en tijd

Donderdag 4 juli 2024, van 17.00 tot 22.00 uur.

Locatie
Volgt snel

Aanmelden voor OBL-leden
Het OPEN Business Leaders diner is onderdeel van jouw lidmaatschap. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Je kunt je aanmelden via de OPEN Business Leaders-APP of door ons een mail te sturen.

Aanmelden voor niet-OBL-leden
Leuk dat je geĆÆnteresseerd bent in een programma van OPEN Business Leaders. Je kunt je aanmelden door ons een mail te sturen. Overweeg je om vaker deel te nemen aan een van onze programmaā€™s of wil je jouw organisatie kennis laten maken met het aanbod van OPEN Business Leaders? Dan is een lidmaatschap wellicht iets voor jou. Bekijk hier de mogelijkheden

Kosten
Voor OBL-leden is dit programma kosteloos. Voor niet-leden bedragen de kosten EUR 295 (excl. btw).

Ontdek de mogelijkheden

Graag kennismaken

Ben je nog geen lid van OPEN Business Leaders en wil je graag eens kennismaken? Neem dan vrijblijvend contact met ons om de mogelijkheden te verkennen.

Neem contact op