Kookles met Eric van Veluwen (+ Partner)

Wil je de diepte in met een groep gelijkgestemde leiders? Meld je dan aan. Lees hier meer over het programma en neem vrijblijvend contact op.

Woensdag 5 juli willen we mogelijkheid bieden om samen de ontspanning te zoeken. Op het mooie landgoed Antropia bereiden we onder leiding van chef-kok Eric van Veluwen ons eigen volledig biologische diner voor en spreken we met elkaar over de afgelopen periode, nieuwe plannen en waar we nu staan in deze zomer. Daarbij mag je er met een chef-kok als Eric vanuit gaan dat je ook overladen wordt met kennis over alle producten, bereidingstechnieken en zijn liefde voor de natuur.

Let op: partners zijn van harte welkom!


Type: Netwerkprogramma

Startdatum: 05.07.2023

Duur: 16.00 - 22.00 uur

Locatie: Driebergen

Inschrijven

OBL Partnerevent

Samen het leven vieren

De zomer is de tijd van het jaar dat onze keuzes, ideeƫn en verlangenszichtbaar, voller en duidelijker worden. Een tijd van verhoogde helderheid en energie; en een piek in kracht en creativiteit. In de zomer vier je het leven!

Programma & inhoud

Als je OBL een beetje kent, dan weet je dat we elk jaar een unieke zomerbijeenkomst organiseren. Deze bijeenkomsten zijn niet alleen voor leden, maar ook voor de mensen die belangrijk voor ze zijn. Want dan pas kunnen we echt samen het leven vieren!

Dit jaar organiseren we geen zomervoorstelling, maar een unieke mogelijkheid om samen de ontspanning te zoeken. Op het mooie landgoed de Reehorst bereiden we onder leiding van chef-kok Eric van Veluwen ons eigen volledig biologische diner voor en gaan we met elkaar in gesprek over het eerste deel van het jaar. Hoe gaat het met je? Wat ligt er op je bord? En welke wensen en dromen heb je voor de tweede helft van het jaar? Natuurlijk mag je er met een chef-kok als Eric vanuit gaan dat je ook overladen wordt met kennis over alle producten, bereidingstechnieken en zijn liefde voor de natuur.

Kortom, deze gelegenheid wil je niet missen.

Dit programma is vooral voor leden van OBL en hun partner. Maar, heb je interesse en zou je ook graag willen aanschuiven? Neem dan even contact met ons op.

Neem contact op
i

Ben je nog geen lid van OPEN Business Leaders en wil je graag eens kennismaken? Neem dan contact met ons op via programma@businessleaders.nl of bel naar 085 - 4833 834.

Neem contact op

Praktische informatie


Voor wie:
Deze buiten kookles is voor leden van OPEN Business Leaders en hun partner of iemand die dierbaar voor ze is.

Het maximale aantal plekken voor deze bijeenkomst is 40 personen.

Datum en tijd

Woensdag 5 juli 2023, van 16.00 tot 22.00 uur.

Locatie
Stationsweg 13, 3972 LA Driebergen-Rijsenburg

Aanmelden voor OBL-leden
Het OPEN Business Leaders diner is onderdeel van jouw lidmaatschap. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Je kunt je aanmelden via de OPEN Business Leaders-APP of door ons een mail te sturen.

Aanmelden voor niet-OBL-leden
Leuk dat je geĆÆnteresseerd bent in een programma van OPEN Business Leaders. Je kunt je aanmelden door ons een mail te sturen. Overweeg je om vaker deel te nemen aan een van onze programmaā€™s of wil je jouw organisatie kennis laten maken met het aanbod van OPEN Business Leaders? Dan is een lidmaatschap wellicht iets voor jou. Bekijk hier de mogelijkheden

Kosten
Voor OBL-leden is dit programma kosteloos. Voor niet-leden bedragen de kosten EUR 295 (excl. btw).

Ontdek de mogelijkheden

Graag kennismaken

Ben je nog geen lid van OPEN Business Leaders en wil je graag eens kennismaken? Neem dan vrijblijvend contact met ons om de mogelijkheden te verkennen.

Neem contact op