OBL wandeling: in beweging komen

Wil je met jouw team werken aan vitaliteit en verbinding? Wil je werkelijk in beweging komen? Dat kan samen met OBL. Lees hier meer over ons aanbod en neem vrijblijvend contact op.

In wordt steeds belangrijker om elkaar niet uit het oog te verliezen en samen aandacht te besteden aan het vinden van inspiratie, rust en ruimte. Dat is de enige manier om met elkaar vooruit te blijven gaan en sterk te staan in een tijd die steeds meer van je vraagt; als mens, als team en als organisatie. Het programma ‘OBL Wandeling - Beweging naar verbinding’ is de oplossing om rust, ruimte en inspiratie te ervaren en als team verbonden en effectief te blijven.


Type: Maatwerk

Startdatum: In overleg

Duur: 3-5 uur

Locatie: Bos

Voor wie: Teams

Neem contact op

De wandeling

Samen inspiratie vinden

Als team kun je ervaren dat alles alleen maar sneller moet, dat er minder houvast is en dat je achter de feiten aan blijft lopen. Daar komt bij dat we elkaar niet meer elke dag zien door het hybride werken. Het grote gevaar is dat we de verbinding met elkaar verliezen. Dat betekent altijd uitval, stagnatie en achteruitgang. Hoe blijf je werkelijk met elkaar in verbinding? Hoe blijf je als team samen geĂŻnspireerd? En hoe houd je aandacht voor de menselijke kant in het team?

De diepere verbinding ontstaat in stilte. Hoe mooi was het om na het ‘bosbaden’ in een grote cirkel met 100 mensen midden in de natuur stil te zijn en een diepe ervaring van verbondenheid te voelen.

Piet Brandjes

i

Benieuwd of dit programma ook werkt voor jouw organisatie? Neem contact op met Marcel Tjepkema om vrijblijvend van gedachten te wisselen. Stuur een mail naar marcel@clubgroeneveld.nl of bel direct naar 06-20979736.

Learn More

Hier versterken wij jouw team mee

Het programma ‘Bewegen naar verbinding’ helpt je om als team stil te staan en met elkaar aandacht te creĂ«ren voor de werkelijke basis van samenwerken: de menselijke kant. Sleutelwoorden in dit programma zijn: natuur, horen, kijken, zien, oprecht contact, verwondering en doorbraken in het team.

Hoe doen wij dat?

Als programma maken we een natuurwandeling die speciaal voor jouw team wordt ingericht. Vaak start het programma met een bijzondere inleiding die je als team uitnodigt om met elkaar of in groepjes op reis te gaan. Als hulp voor gesprekken en inspiratie krijgt iedereen een pakket mee. Daarin zit voeding om met elkaar de diepte van het gesprek op te zoeken. Hoe gaat het nu werkelijk met je? Waar sta je eigenlijk? Als mens, als collega, als vader, moeder, etc. Je zult binnen enkele momenten merken hoe belangrijk het is als daar ruimte voor wordt gemaakt. Het programma eindigt altijd met een bijzondere ceremonie die het geheel tot een onvergetelijke ervaring maakt.

Het programma ‘Bewegen naar verbinding’ is een uitstekende toevoeging op heisessies, koersdagen of teamuitjes.

Dit is het resultaat:

  • Echte aandacht voor de menselijke kant.
  • Doorbraken op belangrijke teamthema’s.
  • Uit de haast, in verbinding met elkaar.
  • In gesprek over maatschappelijke thema’s.
  • Gedeelde ervaring van rust en inspiratie.

Versterk de band binnen het team met dit programma

Wil je dit programma inzetten voor jouw organisatie? Neem dan contact op met Marcel Tjepkema om vrijblijvend van gedachten te wisselen.

Neem contact op