Masterclass: Groei & verandering managen

Wil je de diepte in met een groep gelijkgestemde leiders? Meld je dan aan. Lees hier meer over het programma en neem vrijblijvend contact op.

We leven in een snel veranderende wereld en iedereen benadert verandering en groei op zijn of haar eigen unieke en waardevolle manier. Hoe organiseer je deze verschillende perspectieven en drijfveren? Donderdag 8 juni kun je deelnemen aan een masterclass over groei en samenwerken. Tijdens deze masterclass leer je hoe je mensen aan strategie kunt verbinden en het gat tussen plan en uitvoering effectief kunt verkleinen. Lees hieronder voor meer informatie.


Type: Netwerkprogramma

Startdatum: 08.06.2023

Duur: 13.30 - 18.00 uur

Locatie: Maarssen

Voor wie: Leden OBL

Inschrijven

Topexperts en -professoren

OBL masterclasses

Dit zijn masterclasses met topexperts en -professoren uit binnen- en buitenland. De inhoud heeft altijd direct betrekking op de organisatie en gaat over organisatierelevante thematieken als strategie, marketing, HR, finance en personeel. Het doel van de OBL Masterclasses is om jou als leider de juiste handvatten aan te reiken om jouw organisatie te verbeteren.

Programma & inhoud

Het bepalen van een juiste en passende koers is afhankelijk van vele factoren. Je kunt als leider niet alleen kijken naar (ideale) marktomstandigheden. Je zult de koers ook moeten afstemmen op wat er ‘in huis’ mogelijk is. In welke levensfase bevindt de organisatie zich? Welke kwaliteiten horen bij die levensfase? Zijn die kwaliteiten beschikbaar of zul je deze moeten aannemen? In welke positie kom jij zelf als ondernemer of als directeur tot je recht? Kortom, het gaat erom dat je de juiste mensen op de juiste plek krijgt.

Tijdens de Masterclass ‘Mensen en strategie verbinding’ staan groei, strategie en samenwerken centraal. Je leert meer hoe je naar je eigen rol kunt kijken en hoe je talent op de juiste plek kunt krijgen, afhankelijk van de doelen van de organisatie. Je leert daarmee hoe je als organisatie kunt zorgen dat mensen beter prioriteiten stellen, communiceren en samenwerken.

AEM-Cube

Tijdens de masterclass besteden we uitgebreid aandacht aan de S-curve en werken we met behulp van de AEM-Cube. De s-curve beschrijft de levenscyclus van een bedrijf, product, dienst of mens in de organisatie. Het gaat over een lente, zomer, herfst en een winter. De AEM-Cube is een assessment dat in kaart brengt hoe mensen van nature omgaan met verandering en groei. De tool is gestoeld op meer dan 20 jaar onderzoek en helpt individuen, teams en organisaties wereldwijd om het groeipotentieel van mensen te identificeren en te koppelen aan strategie. Klik hier voor meer info.

Thema's die aan bod komen:

  • De levenscyclus van de organisatie.
  • Bepalende dimensies van groei en verandering.
  • Inzicht in strategische diversiteit.
  • Inzicht in waar mensen van nature bijdragen.
  • Het identificeren van groeipotentieel.
  • Het koppelen va groeipotentieel aan strategie.
i

Ben je nog geen lid van OPEN Business Leaders en wil je graag eens kennismaken? Neem dan contact met ons op via programma@businessleaders.nl of bel naar 085 - 4833 834.

Neem contact op

Praktische informatie


Voor wie:
We vinden het belangrijk dat er een gevoel van gelijkgestemdheid is. Daarom is deze masterclass alleen voor directeuren, ondernemers en bestuurders van middelgrote tot grote organisaties. In sommige gevallen is het mogelijk een collega (-directeur) mee te nemen die verantwoordelijk is voor het thema van de masterclass. Neem contact op met de organisatie als je dat graag wilt.

Aan deze kunnen maximaal 30 mensen deelnemen.

Datum en tijd
Donderdag 8 juni 2023, van 13.30 tot 18.00 uur (inloop vanaf 13.30 uur).

Locatie
Buitenplaats Doornburgh. Diependaalsedijk 17, Maarssen.

Aanmelden voor OBL-leden
Deze masterclass is onderdeel van jouw lidmaatschap. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Je kunt je aanmelden via de OPEN Business Leaders-APP of door ons een mail te sturen.

Aanmelden voor niet-OBL-leden
Leuk dat je geïnteresseerd bent in een programma van OPEN Business Leaders. Je kunt je aanmelden door ons een mail te sturen. Overweeg je om vaker deel te nemen aan een van onze programma’s of wil je jouw organisatie kennis laten maken met het aanbod van OPEN Business Leaders? Dan is een lidmaatschap wellicht iets voor jou. Bekijk hier de mogelijkheden

Kosten
Voor OBL-leden is dit programma kosteloos. Voor niet-leden bedragen de kosten EUR 295 (excl. btw).

Graag kennismaken

Ben je nog geen lid van OPEN Business Leaders en wil je graag eens kennismaken? Neem dan vrijblijvend contact met ons om de mogelijkheden te verkennen.

Neem contact op