Het geheim van de Blue Zones

Wil je de diepte in met een groep gelijkgestemde leiders? Meld je dan aan. Lees hier meer over het programma en neem vrijblijvend contact op.

Hoe jong of oud voel jij je? Voel je je jouw leeftijd? Of heb je het idee dat er twintig jaar extra op je schouders meelift? Dinsdag 27 juni vindt er een unieke bijeenkomst plaats onder leiding van dr. Remko Kuipers. Deze avontuurlijke, kennisrijke sessie geeft je de middelen en de inspiratie om beperkende gewoontes te laten varen en een duurzaam gezonde leefstijl op te bouwen.


Type: Netwerkprogramma

Startdatum: 27.06.2023

Duur: 13.30 - 18.00 uur

Locatie: Maarssen

Inschrijven

Topexperts en -professoren

OBL masterclasses

Dit zijn masterclasses met topexperts en -professoren uit binnen- en buitenland. De inhoud heeft altijd direct betrekking op de organisatie en gaat over organisatierelevante thematieken als strategie, marketing, HR, finance en personeel. Het doel van de OBL Masterclasses is om jou als leider de juiste handvatten aan te reiken om jouw organisatie te verbeteren.

Programma & inhoud

Dr. Remko Kuipers ziet regelmatig mensen in zijn cardiologiepraktijk die biologisch gezien een stuk ouder zijn dan hun officiƫle leeftijd. Gezondheidsproblemen, zoals overgewicht, chronische vermoeidheid, kanker en hart- en vaatziekten, komen steeds vaker voor. Ook bij jongere mensen. Op relatief jonge leeftijd vertonen veel mensen al grijze haren, een gerimpelde huid en/of geheugenproblemen.

Remko Kuipers is ervan overtuigd dat dit anders kan. Met Zaffire.com, het eerste health tech platform in Nederland, helpt hij mensen bij het creƫren van een gezondere leefstijl en het terugdringen van hun biologische klok. Dit gebeurt aan de hand van bloedtesten en gepersonaliseerd advies.

Remko Kuipers

Remko is een gepassioneerd verhalenverteller en neemt je mee in zijn reizen. Zo ontdekte hij bij afstammelingen van de Azteken in Mexico de kracht van bittere, ongezoete chocolade, verzamelde hij honing met de Hadzabe in Tanzania en proefde hij ghee met de nazaten van Dzjengis Khan in Mongoliƫ. Deze avontuurlijke, kennisrijke sessie geeft je de middelen en de inspiratie om beperkende gewoontes te laten varen en een duurzaam gezonde leefstijl op te bouwen.

Thema's die aan bod komen:

  • Gezondheid en vitaliteit.
  • De mythes van gezondheid.
  • Blue Zones.
  • Oerkrachten van de mens.
  • Duurzame en gezonde leefstijl.
  • Potentieel benutten.
  • Voedingspatronen.
Neem contact op
i

Ben je nog geen lid van OPEN Business Leaders en wil je graag eens kennismaken? Neem dan contact met ons op via programma@businessleaders.nl of bel naar 085 - 4833 834.

Neem contact op

Praktische informatie


Ter voorbereiding
Ter voorbereiding ontvang je een vragenlijst over jouw leefstijl.

Voor wie:
We vinden het belangrijk dat er een gevoel van gelijkgestemdheid is. Daarom is deze bijeenkomst alleen voor directeuren, ondernemers en bestuurders van middelgrote tot grote organisaties.

Aan deze bijeenkomst kunnen maximaal 30 mensen deelnemen.

Datum en tijd
Dinsdag 27 juni, van 13.30 tot 18.00 uur.

Locatie
Buitenplaats Doornburgh. Diependaalsedijk 17, Maarssen.

Aanmelden voor OBL-leden
Deze OPEN Business Leaders bijeenkomst is onderdeel van jouw lidmaatschap. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Je kunt je aanmelden via de OPEN Business Leaders-APP of door ons een mail te sturen.

Aanmelden voor niet-OBL-leden
Leuk dat je geĆÆnteresseerd bent in een programma van OPEN Business Leaders. Je kunt je aanmelden door ons een mail te sturen. Overweeg je om vaker deel te nemen aan een van onze programmaā€™s of wil je jouw organisatie kennis laten maken met het aanbod van OPEN Business Leaders? Dan is een lidmaatschap wellicht iets voor jou. Bekijk hier de mogelijkheden

Kosten
Voor OBL-leden is dit programma kosteloos. Voor niet-leden bedragen de kosten EUR 295 (excl. btw).

Ontdek de mogelijkheden

Graag kennismaken

Ben je nog geen lid van OPEN Business Leaders en wil je graag eens kennismaken? Neem dan vrijblijvend contact met ons om de mogelijkheden te verkennen.

Neem contact op