Expeditie Rottumeroog

Altijd al naar een onbewoond en mythisch eiland gewild? We organiseren in samenwerking met Staatsbosbeheer een expeditie naar het Groningse Waddeneilandje Rottumeroog. Een unieke kans om te genieten van de rust en stilte van het Werelderfgoed Waddenzee en een ontmoeting met zeehonden en vogels.


Type: Netwerkprogramma

Startdatum: 09.09.2022

Duur: 08.30 tot 23.00 uur

Locatie: Rottumeroog


Waarom dit programma?

We weten het allemaal. Als mens, als leider. Loskomen van de dagelijkse routine en verbinden met de natuur brengt rust, ruimte en inspiratie. In onze ā€˜Buitengewoonā€™ programma's zoeken we de natuur op. We ervaren de stilte en ruimte en laden ons op.

Programma inhoud

We varen vanuit Lauwersoog met de ms Noordster naar Rottumeroog en terug. Terwijl het schip zich een weg zoekt door de meanderende vaargeul, geniet je van het weidse uitzicht over het wad. Onderweg kom je langs Rottumerplaat, waar regelmatig een grote groep zeehonden ligt.

Bij Rottumeroog ga je van boord. Door het lage water loop je naar het wad en vervolgens ga je wadlopend verder. Aangekomen bij het eiland neemt een gids van Staatsbosbeheer je mee voor een rondwandeling. Hij vertelt je over de geschiedenis van het eiland, en de planten en dieren die hier voorkomen.

Praktische informatie

Algemeen

Locatie: Rottumeroog (Opstappen: Visserijhaven, Haven, 9976 VN Lauwersoog. Boot: ms Noordster)
Datum:
09.09.2022
Tijd:
08.30 tot 23.00 uur

Voor wie

We vinden het belangrijk dat er een gevoel van gelijkgestemdheid is. Daarom is deze bijeenkomst alleen voor directeuren, ondernemers en bestuurders van middelgrote tot grote organisaties.

Aan dit programma kunnen maximaal 26 mensen deelnemen.

Aanmelden en kosten

Ben je lid van OPEN Business Leaders?

Deze OPEN Business Leaders expeditie is onderdeel van jouw lidmaatschap. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Je kunt je aanmelden via de OPEN Business Leaders-APP of door ons een mail te sturen.

Ben je nog geen lid?
In dat geval bedragen de kosten voor deze expeditie EUR 295 (excl. btw). Je kunt je aanmelden door ons een mail te sturen met je naam en bedrijfsnaam.