Expeditie Nationaal Park De Biesbosch

Wil je een bijzondere ervaring aangaan met een groep gelijkgestemde leiders? Meld je dan aan. Lees hier meer over het programma en neem vrijblijvend contact op.

Nationaal Park De Biesbosch is een van de meer dan 20 nationale parken in Nederland. Samen vertellen zij het verhaal van de Nederlandse natuur en cultuur. Ben je benieuwd en wil je op plekken komen waar normaal niemand komt? Dinsdag 5 september organiseren we in samenwerking met Staatsbosbeheer een expeditie naar Nationaal Park De Biesbosch. Een unieke kans om te genieten van de rust en stilte en de pracht van de Nederlandse natuur.


Type: Verdiepend programma

Startdatum: 05.09.2023

Duur: 12.30 - 17.30 uur

Locatie: De Biesbosch

Inschrijven

Unieke ervaringen als mens en als leider

Buitengewone belevenissen

Een aantal keer per jaar organiseren we een ervaring die je als leider niet wilt missen. We gaan op expeditie naar bijzondere natuurgebieden in Nederland of bezoeken locaties waar je normaal niet komt. Altijd buitengewone belevenissen met gelijkgestemden, ge√Įnspireerd op kunst, cultuur of natuur. Daar wil je bij zijn.

Programma & Inhoud

We weten het allemaal. Als mens, als leider. Loskomen van de dagelijkse routine en verbinden met de natuur brengt rust, ruimte en inspiratie. In onze ‚ÄėBuitengewoon‚Äô programma's zoeken we de natuur op. We ervaren de stilte en ruimte en laden ons op.

Dinsdag 5 september kun je deelnemen aan een unieke expeditie door Nationaal Park de Biesbosch. De middag start met een lunch en inspirerende lezing door boswachter van dit gebied: Harm Blom. In die lezing laat Harm je zien waarom de Biesbosch zo'n bijzonder natuurgebied is en wat we van de grote diversiteit kunnen leren. Daarna trekken we met een kano door het gebied heen en laten we ons onderdompelen in alles wat de Biesbosch te bieden heeft. Deze unieke kans wil je niet missen.

Nationaal Park de Biesbosch

De Biesbosch is een avontuurlijk doolhof van rivieren, met eilandjes met wilgenbossen en grillige kreken met glashelder water. Je kunt er wandelen en langs de randen van het gebied ook fietsen. Maar de natte, ruige natuur van dit moeras laat zich het best beleven vanaf het water, in een klein bootje of kano. Geruisloos peddelend door de smalste kreken, bukkend onder lage takken door, beleef je de natuur vanaf de waterspiegel. IJsvogels schieten voorbij, een kiekendief jaagt tussen het riet en misschien laat zelfs de visarend of een bever zich zien. In de Biesbosch ben je één met de natuur.

De Biesbosch is niet alleen een nationaal park, maar ook het grootste zoetwatergetijdengebieden van Europa. Eb en vloed vormden hier het landschap, 600 jaar lang. Een ruige wildernis, waar je stilte vindt en stil van wordt.

Daarom kiezen voor OBL:

  • Een bijzonder gevoel van thuiskomen.
  • Unieke methodes om tot rust te komen.
  • Betrokken en bezielde leermeesters.
  • Echte aandacht voor individuele wensen.
  • Bij de tijd. Alles is heel actueel gemaakt.
  • Unieke plek voor rust, stilte en reflectie.
i

Ben je nog geen lid van OPEN Business Leaders en wil je graag eens kennismaken? Neem dan contact met ons op via programma@businessleaders.nl of bel naar 085 - 4833 834.

Neem contact op

Praktische informatie


Voor wie:
We vinden het belangrijk dat er een gevoel van gelijkgestemdheid is. Daarom is bijzondere belevenis alleen voor directeuren, ondernemers en bestuurders van middelgrote tot grote organisaties.

Aan deze expeditie kunnen maximaal 20 mensen deelnemen.

Datum en tijd
Dinsdag 5 september 2023, van 12.30 tot 17.30 uur (inclusief lunch).

Locatie
Nationaal Park De Biesbosch

Aanmelden voor OBL-leden
Deze expeditie is onderdeel van jouw lidmaatschap. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Je kunt je aanmelden via de OPEN Business Leaders-APP of door ons een mail te sturen.

Aanmelden voor niet-OBL-leden
Leuk dat je ge√Įnteresseerd bent in een programma van OPEN Business Leaders. Je kunt je aanmelden door ons een mail te sturen. Overweeg je om vaker deel te nemen aan een van onze programma‚Äôs of wil je jouw organisatie kennis laten maken met het aanbod van OPEN Business Leaders? Dan is een lidmaatschap wellicht iets voor jou. Bekijk hier de mogelijkheden

Kosten
Voor OBL-leden is dit programma kosteloos. Niet-leden kunnen vrijblijvend een keer kennismaken om te kijken of het netwerk bij hen past.

Graag kennismaken

Ben je nog geen lid van OPEN Business Leaders en wil je graag eens kennismaken? Neem dan vrijblijvend contact met ons om de mogelijkheden te verkennen.

Neem contact op