Ontdek de kracht van stilte en reflectie

Wil je meer rust en ruimte in je leven en werk? Wil je vaker uit die ratrace stappen? Wil je meer leren werken vanuit een echte verbinding met jezelf en je team of organisatie? Lees dan hieronder meer over onze stiltedagen, neem vrijblijvend contact op of doe direct mee.

We hebben het allemaal. We zijn gedreven en werken hard. Toch mis je iets en komt het steeds vaker voor dat je het gevoel hebt dat je achter de feiten aanloopt. Het lukt je maar niet om voldoende rustmomenten te vinden om even uit te zoomen en stil te staan. Maar alleen als je stilstaat kun je luisteren naar de wijsheid van je hart.


Type: Korte programma's

Startdatum: 20.01.2023

Duur: 08.30 tot 18.00 uur

Locatie: Maarssen

Investering: € 95,-

Meld je direct aan

We moeten leren uitzoomen

De noodzaak van stilte en reflectie

Het is niet populair om te zeggen, maar een steeds groter aantal mensen en teams voelt zich vaak hulpeloos en heeft het gevoel continu achter de feiten aan te lopen. Dat komt omdat we niet meer stilstaan. Waar geen stilte is, is geen inspiratie, bezieling en vernieuwing. Daarom is de vraag hoe je de balans kunt bewaken in een wereld die steeds meer van je vraagt?

'De stilte dag is voor mij als mens en ondernemer een dag om te luisteren naar wat echt belangrijk is. Deze dag maakt nog maanden het verschil in privé en business!'

- Ervaring deelnemer Stiltedag

Uitrusten, rust, stilte

Tijdens een stiltedag bij Club Groeneveld krijg je een dag lang de tijd om tot rust te komen en stiller te worden. Let op: pas als er rust is, kan er stilte komen. Anders niet. Als je tot rust komt, dan wordt die tetteraar in je hoofd iets stiller. Bij stilte is er vaak alleen nog iets dat de stilte waarneemt. Tijdens een dag bij ons verzorgen we diverse bewustzijnsoefeningen die je hierbij helpen. En soms maken we zelfs geluid om nog dieper in de rust en stilte te komen.

Ruimte voor reflectie

Iedereen doet het op zijn eigen manier. Mediteren is geen doel op zich. Het vooral belangrijk dat je ruimte voor rust, stilte en reflectie inbouwt. Dat kan bij ons. Naast diverse bewustzijnsoefeningen krijg je voldoende inspiratie en voeding om tijdens de dag te kunnen reflecteren op belangrijke thema’s. We passen dat altijd aan op wat er in de tijd toe doet.

Uniek klooster

De dag vind altijd plaats in het unieke klooster op Buitenplaats Doornburg in Maarssen. We hebben het geluk dat dit ook ons kantoor is. Werkelijk alle ruimtes ademen rust, stilte en inspiratie. Dat helpt je om echt tot rust te komen.

Daarom kiezen voor Club Groeneveld:

  • Een bijzonder gevoel van thuiskomen.
  • Unieke methodes om tot rust te komen.
  • Betrokken en bezielde leermeesters.
  • Echte aandacht voor individuele wensen.
  • Bij de tijd. Alles is heel actueel gemaakt.
  • Unieke plek voor rust, stilte en reflectie.
'Ik vond het echt heel mooi en het raakte me ook hoe de energie samen stiller werd, onder leiding van jouw woorden & visualisatie. Groot geschenk!'

- Ervaring deelnemer stiltedag

Praktische informatie


Locatie:
Buitenplaats Doornburgh. Diependaalsedijk 17, Maarssen.

Datum:
Vrijdag 20 januari 2023.

Tijd:
08:30 uur tot 18:00 uur.

Kleding:

Trek vooral comfortabele en warme kleding en schoenen aan. Het kan fijn zijn om dikke sokken of sloffen mee te nemen voor in de trainingsruimte.

Zonder media:
Om op een andere manier in contact te komen met jezelf, beleven we deze dag zonder telefoon, mail of social media. Om wel zicht te hebben op de tijd, raden we aan een horloge mee te nemen. In noodgevallen zijn wij voor familie en vrienden natuurlijk bereikbaar.

Doelgroep:
Deze dag is vooral bedoeld voor iedereen die in zijn leven en werk meer rust, ruimte en balans wil creëren. Je wilt leren hoe je van betekenis blijft, zonder dat je je ontworteld voelt en het risico loopt om op te branden. En je wilt leren hoe je de rust en stilte naar je werk vertaalt. Daar helpen we je bij.

Vooropleiding en niveau:
Er wordt geen specifieke voorkennis en/of opleidingsniveau gevraagd.

Toelatingsvoorwaarden:
Voor dit programma gelden geen specifieke toelatingsvoorwaarden.

Voorbereiding en studiebelasting:
Je hoeft geen rekening te houden met extra studiebelasting.

Studiemateriaal:
Als je deelneemt aan deze dag ontvang je geen extra studiemateriaal.

Kwalificaties die je behaalt:
Dit is niet van toepassing voor dit programma.

Aanmelden en kosten:
De investering voor dit programma bedraagt EUR 95,- exclusief btw. Dit bedrag is inclusief lunch, koffie, thee, enzovoort.

'Voor mij is een dag in stilte doorbrengen een cadeau. Ik kom daarmee in een diepe fijne rust en neem alles om me heen en in mezelf met meer helderheid waar. Meer bewust leven, een absolute aanrader.'

- Ervaring deelnemer Stiltedag

Past dit programma bij jou?

Wil je weten of deze dag jou kan helpen vertragen en verstillen? Neem dan even contact met ons op of stuur een mail naar info@clubgroeneveld.nl

Neem contact op