Programma De cirkel van leiderschap

Herken je dat het nu belangrijk voor je is om in jouw leiderschap volledig jezelf te zijn en je eigen plek volledig in te nemen? Wil je meer vanuit kracht en verbinding leiding geven en nemen? Lees hier meer over ons aanbod en neem vrijblijvend contact op.

Het programma ‘De cirkel van leiderschap’ is voor leiders van nu die meer vanuit betekenisvolle verbinding en vanuit ‘hun plek’ leiding willen geven en nemen. Het programma geeft je inzicht in jouw reis en lessen die je te leren hebt. Wat is jouw plek? Van welk verhaal maak jij onderdeel uit? En hoe kun je op een meer afgestemde manier leven en werken?


Type: Intensieve programma's

Startdatum: 08.03.2022

Duur: 3 dagen

Locatie: Lissebroek

Contact voor meer info

Vanuit verbinding leiden

Leiderschap is je innerlijk werk doen

Succesvol ondernemen of leiding geven is je innerlijk werk doen.’ Het gaat over de weg naar binnen en bewustzijnsgroei. Het programma ‘Cirkel van leiderschap’ gaat over dit innerlijk werk en helpt om meer jouw plek te vinden in je leven en werk en je organisatie en vanuit die natuurlijk plek te leiden.

i

Wil je inzicht in de levensreis die je maakt en te maken hebt? Wil je leiding nemen en geven vanuit jouw plek? Maak een afspraak voor een intake.

Neem contact op

Wijsheid van de paardenkudde

Het programma ‘Cirkel van leiderschap’ geeft je als leider inzicht in de levensreis die je maakt en te maken hebt. Het programma helpt je te ervaren van welk verhaal je onderdeel uitmaakt. ‘Wat je plek is.’ We maken gedurende het programma onder andere gebruik van de wijsheid van de paardenkudde. We willen voorkomen dat potentie en wezenlijke talenten hoofdelijke constructen worden. Je moet jouw potentie, jouw verhaal, op meerdere niveaus ervaren. Pas dan kun je in je leven en je werk jouw plek innemen.

Samen op reis

De cirkel van leiderschap bestaat uit drie dagen (zes dagdelen); een aaneengesloten programma van 2,5 dag, inclusief 2 overnachtingen, en een terugkommoment later in het jaar. Tijdens de terugkomdag deel je met jou met jouw mededeelnemers wat het programma met je gedaan hebt en welke thema’s nog blijven hangen. Daarna beslis je als groep om eventueel met elkaar een jaarprogramma in te stappen aan de hand van eigen thema’s.

Wil je meer weten over de inhoud? Download dan onze brochure.

Dit is het resultaat:

  • Je ervaart de (ziels-)reis die je maakt en te maken hebt in deze wereld.
  • Je leert op een meer bewuste en afgestemde manier leven en werken.
  • Je leert jouw plek te vinden en vanuit die plek leiding te nemen en geven.
  • Je krijgt inzicht in de pijn en patronen die je hier te doorleven hebt om er je kracht van te maken. Tegenover de pijn en patronen zit namelijk ook jouw potentie.

Praktische informatie


Locatie:
Pleque. Turfspoor 213, Lisserbroek.

Data en tijden:
Van woensdag 8 maart 2023 om 19.00 uur tot vrijdag 10 maart 2023 om 16.00 uur (incl. 2 overnachtingen).

Doelgroep:
Deze leerstroom is geen quick fix en geen short cut. Het is de leerstroom voor eindverantwoordelijken van nu die voelen dat er geen andere route is dan deze, een zonder eindbestemming waarin we samen zullen moeten ontdekken. Voor bestuurders, directeuren en senior managers.

Dit programma start bij 6 deelnemers.

Vooropleiding en niveau:
Voor dit programma wordt geen specifieke voorkennis en/of opleidingsniveau gevraagd.

Toelatingsvoorwaarden:
Voor dit programma gelden geen specifieke toelatingsvoorwaarden.

Voorbereiding en studiebelasting:
Naast de programmadagen dien je rekening te houden met extra studiebelasting. Tussen de programmadagen werk je namelijk aan huiswerkopdrachten en/of reflectieopdrachten. Je kunt ervan uitgaan dat je hier gemiddeld vier uur per maand (1 uur per week) mee bezig bent. Voorafgaand aan het programma vragen we je jouw verhaal – de reis die je tot nu toe hebt gemaakt - op papier te zetten. We vragen je om dit in de vorm van een mythe te doen.

Studiemateriaal:
Voor dit programma ontvang je geen extra studiemateriaal.

Kwalificaties die je behaalt:
Dit is niet van toepassing voor dit programma.

Aanmelden en kosten:
De investering voor dit programma bedraagt EUR 1.900 exclusief btw. De investering is exclusief kosten voor locatie, overnachtingen en maaltijden. Voor deze bijeenkomsten kosten wordt EUR 250,- per persoon in rekening gebracht. Je kunt je inschrijven via onderstaande inschrijfbutton.

De leermeesters

Jouw metgezel

De leerstroom vormt zich in nauwe samenwerking met onze leermeesters. Zij geven, nog beter dan wij, woorden aan waar we aan bijdragen. Zij zijn onze én jouw metgezellen in de leerstroom.

Past dit programma bij jou?

We helpen je graag verder. In een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we samen of dit programma aansluit bij jouw leerdoelen en behoefte.

Neem contact op