Conversaties beĆÆnvloeden in organisaties

Wil je de diepte in met een groep gelijkgestemde leiders? Meld je dan aan. Lees hier meer over het programma en neem vrijblijvend contact op.

De grootste mogelijkheid voor groei en expansie op alle vlakken van je bedrijf, zit in het managen van het netwerk van conversaties. Dat is waar jij als leider impact maakt. De conversaties boven de tafel, onder de tafel en de conversaties die je voert met jezelf. Woensdag 13 september kun je deelnemen aan een masterclass over het managen van conversaties. Tijdens deze masterclass leer je hoe je de conversaties effectief kunt beĆÆnvloeden en managen. Lees hieronder voor meer informatie.


Type: Netwerkprogramma

Startdatum: 13.09.2023

Duur: 14.00 - 18.00 uur

Locatie: Maarssen

Voor wie: Leden OBL

Inschrijven

Topexperts en -professoren

OBL masterclasses

Dit zijn masterclasses met topexperts en -professoren uit binnen- en buitenland. De inhoud heeft altijd direct betrekking op de organisatie en gaat over organisatierelevante thematieken als strategie, marketing, HR, finance en personeel. Het doel van de OBL Masterclasses is om jou als leider de juiste handvatten aan te reiken om jouw organisatie te verbeteren.

Programma & inhoud

In een krachtig bedrijf, bestaande uit mensen, leidt het netwerk van conversaties tot een netwerk van commitments. Al te vaak denken leiders dat hun taak is om in te grijpen op wat ze zien en horen. In de masterclass leer je onder meer om juist de onhoorbare en onzichtbare conversaties te herkennen, en daarop in te spelen. De hele dag door voeren jouw medewerkers namelijk gesprekken met elkaar. Het is belangrijk om te beseffen: het overgrote deel wordt gevoerd zonder dat jij daar weet van hebt.

Straight-Line Leadership

De masterclass wordt verzorgd door Ferda Gode van Straight-Line Leadership. Deze organisatie is in 1986 ontworpen om ondernemers de mogelijkheid te bieden nĆŗ krachtige resultaten te creĆ«ren en ongewenste toekomsten te doorbreken. Ferda werkt met high-end ondernemers en CEOā€™s van over heel Europa, om hen te helpen het verschil te maken dat ze willen maken, zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak.

Thema's die aan bod komen:

  • Het netwerk van conversaties.
  • Het netwerk van commitments.
  • Zichtbare en onzichtbare conversaties.
  • Beinvloeden van conversaties.
  • Impact maken maken als leider.
i

Ben je nog geen lid van OPEN Business Leaders en wil je graag eens kennismaken? Neem dan contact met ons op via programma@businessleaders.nl of bel naar 085 - 4833 834.

Neem contact op

Praktische informatie


Ter voorbereiding:
Na aanmelding voor deze sessie ontvang je de eerste vijf hoofdstukken van het boek Straight-Line Leadership. Ter voorbereiding wordt er gevraagd om deze hoofdstukken te lezen en vijf vragen te beantwoorden.

Voor wie:
We vinden het belangrijk dat er een gevoel van gelijkgestemdheid is. Daarom is deze masterclass alleen voor directeuren, ondernemers en bestuurders van middelgrote tot grote organisaties. In sommige gevallen is het mogelijk een collega (-directeur) mee te nemen die verantwoordelijk is voor het thema van de masterclass. Neem contact op met de organisatie als je dat graag wilt.

Aan deze kunnen maximaal 30 mensen deelnemen.

Datum en tijd
Woensdag 13 september, van 14.00 tot 18.00 uur (inloop vanaf 14.00 uur).

Locatie
Buitenplaats Doornburgh. Diependaalsedijk 17, Maarssen.

Aanmelden voor OBL-leden
Deze masterclass is onderdeel van jouw lidmaatschap. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Je kunt je aanmelden via de OPEN Business Leaders-APP of door ons een mail te sturen.

Aanmelden voor niet-OBL-leden
Leuk dat je geĆÆnteresseerd bent in een programma van OPEN Business Leaders. Je kunt je aanmelden door ons een mail te sturen. Overweeg je om vaker deel te nemen aan een van onze programmaā€™s of wil je jouw organisatie kennis laten maken met het aanbod van OPEN Business Leaders? Dan is een lidmaatschap wellicht iets voor jou. Bekijk hier de mogelijkheden

Kosten
Voor OBL-leden is dit programma kosteloos. Niet-leden kunnen vrijblijvend een keer kennismaken om te kijken of het netwerk bij hen past.

Graag kennismaken

Ben je nog geen lid van OPEN Business Leaders en wil je graag eens kennismaken? Neem dan vrijblijvend contact met ons om de mogelijkheden te verkennen.

Neem contact op