Aan tafel met vaste gast Rik Vera

'OBL aan tafel' biedt voeding voor lichaam en geest. Schuif aan tafel met een groep gelijkgestemden en zet onder het genot van een heerlijk diner de tanden in prikkelende thema's. Lees hier meer over het programma en neem vrijblijvend contact op.

Als je OBL kent, dan weet je dat we al jaren met auteur, futuroloog, bedrijfsfilosoof, coach en keynote spreker Rik Vera samenwerken. Inmiddels is Rik Vera vaste gast en proberen we elk jaar met hem het jaar te starten. Woensdag 31 januari kijken we met Rik terug op het afgelopen jaar en blikken we vooruit. Daarin is en blijft de conclusie: we zullen als mens, als leider en als organisatie(s) anders naar technologie moeten gaan kijken willen we bijdragen aan een duurzame toekomst.


Type: Netwerkprogramma

Startdatum: 31.01.2023

Duur: 17.00 - 22.00 uur

Locatie: Maarssen

Inschrijven

samen denken en samen eten

Aan tafel met...

De opzet van ‚ÄėAan tafel met‚Ķ‚Äô is eenvoudig. Het is als een diner pensant. Het is samen luisteren, samen denken en samen eten. Met ‚ÄėAan tafel‚Äô willen we een fijne manier faciliteren om met elkaar in gesprek te gaan over wat je op dit moment bezighoudt en wat er speelt in de wereld. Daarbij verkennen we natuurlijk waar we elkaar als mens, als leider en als organisatie verder kunnen helpen.

i

Ben je nog geen lid van OPEN Business Leaders en wil je graag eens kennismaken? Neem dan contact met ons op via programma@businessleaders.nl of bel naar 085 - 4833 834.

Neem contact op

Aan tafel met: Rik Vera

Rik is auteur, futuroloog, bedrijfsfilosoof, coach en bovenal een inspirerende keynote spreker. Hij schrijft en spreekt over bedrijven, bedrijfsmodellen, ondernemen, leiderschap, marketing, klantgerichtheid, sales en (digitale) innovatie. Hij is gepassioneerd over waarom en hoe bedrijven in de toekomst relevant kunnen blijven. Rik heeft meer dan 1500 keynotes gegeven en heeft het publiek in meer dan 62 landen ge√Įnspireerd.

Tijdens deze ‚ÄėAan tafel met‚Ķ‚Äô deelt Rik zijn visie op de tijd van nu en de uitdagingen die daadwerkelijk op ons bord liggen: de problemen van deze tijd zijn te groot en te complex voor √©√©n bedrijf en zelfs voor √©√©n sector. Daarom gaan steeds meer ondernemingen ecosystemen bouwen, die sectoren en industrie√ęn overstijgen. Je leert er alles over tijdens deze 'Aan tafel met...'.

Programma & inhoud

Als ondernemer of directeur ben je altijd bezig met de lange termijn van jouw organisatie. Het is daarom belangrijk om te ontwikkelen, op de hoogte te blijven, je te voeden met relevante kennis en inzichten en je te omgeven met gelijkgestemden. Daarom bieden we binnen OBL een stroom van diners aan waarin, naast verdieping, de samenkomst en het ‚Äėsparren met elkaar‚Äô centraal staan. Een unieke gelegenheid om in- en uit te zoomen en effectief en in openheid te sparren met gelijkgestemden.

Daarom aan tafel...

  • Uniek moment om in- en uit te zoomen.
  • Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.
  • Voed je met relevante kennis en inzichten.
  • In openheid sparren met andere leiders.
  • Gun jezelf een fijne en ontspannen avond.

Praktische informatie


Voor wie:
We vinden het belangrijk dat er een gevoel van gelijkgestemdheid is. Daarom is 'Aan tafel' alleen voor directeuren, ondernemers en bestuurders van middelgrote tot grote organisaties.

Aan dit diner kunnen maximaal 30 mensen deelnemen.

Datum en tijd
Woensdag 31 januari 2024, van 18.00 tot 22.00 uur (inloop met borrel vanaf 17.00 uur).

Locatie
Buitenplaats Doornburgh. Diependaalsedijk 17, Maarssen. Het diner vindt plaats in De Refter.

Aanmelden voor OBL-leden
Het OPEN Business Leaders diner is onderdeel van jouw lidmaatschap. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Je kunt je aanmelden via de OPEN Business Leaders-APP of door ons een mail te sturen.

Aanmelden voor niet-OBL-leden
Leuk dat je ge√Įnteresseerd bent in een programma van OPEN Business Leaders. Je kunt je aanmelden door ons een mail te sturen. Overweeg je om vaker deel te nemen aan een van onze programma‚Äôs of wil je jouw organisatie kennis laten maken met het aanbod van OPEN Business Leaders? Dan is een lidmaatschap wellicht iets voor jou. Bekijk hier de mogelijkheden.

Kosten
Voor OBL-leden is dit programma kosteloos. Niet-leden kunnen vrijblijvend een keer kennismaken om te kijken of het netwerk bij hen past.

Ontdek de mogelijkheden

Graag kennismaken

Ben je nog geen lid van OPEN Business Leaders en wil je graag eens kennismaken? Neem dan vrijblijvend contact met ons om de mogelijkheden te verkennen.

Neem contact op