Aan tafel met Gabriël Anthonio

'OBL aan tafel' biedt voeding voor lichaam en geest. Schuif aan tafel met een groep gelijkgestemden en zet onder het genot van een heerlijk diner de tanden in prikkelende thema's. Lees hier meer over het programma en neem vrijblijvend contact op.

Aan tafel is een van de vaste programma’s van OBL en biedt voeding voor lichaam en geest. Het team van OBL staat erom bekend altijd voor een bijzondere opzet te zorgen. Verrassing gegarandeerd. Schuif samen met een groep gelijkgestemden aan tafel en zet, onder het genot van een heerlijk maal, de tanden in een prikkelend thema.


Type: Netwerkprogramma

Startdatum: 27.09.2023

Duur: 17.00 - 22.00 uur

Locatie: Maarssen

Inschrijven

Samen denken en samen eten

Aan tafel met...

De opzet van ‘Aan tafel met
’ is eenvoudig. Het is als een diner pensant. Het is samen luisteren, samen denken en samen eten. Met ‘Aan tafel’ willen we een fijne manier faciliteren om met elkaar in gesprek te gaan over wat je op dit moment bezighoudt en wat er speelt in de wereld. Daarbij verkennen we natuurlijk waar we elkaar als mens, als leider en als organisatie verder kunnen helpen.

i

Ben je nog geen lid van OPEN Business Leaders en wil je graag eens kennismaken? Neem dan contact met ons op via programma@businessleaders.nl of bel naar 085 - 4833 834.

Neem contact op

Programma & inhoud

Als ondernemer of directeur ben je altijd bezig met de lange termijn van jouw organisatie. Het is daarom belangrijk om te ontwikkelen, op de hoogte te blijven, je te voeden met relevante kennis en inzichten en je te omgeven met gelijkgestemden. Daarom bieden we binnen OBL een stroom van diners aan waarin, naast verdieping, de samenkomst en het ‘sparren met elkaar’ centraal staan. Een unieke gelegenheid om in- en uit te zoomen en effectief en in openheid te sparren met gelijkgestemden.

Aan tafel met: Gabriël Anthonio

GabriĂ«l Anthonio is een ervaren bestuurder in de zorg en hoogleraar aan de Rijksuniversiteit Groningen. Kenmerkend voor zijn loopbaan is dat hij meerdere organisaties vanuit een crisisperiode er weer bovenop heeft weten te krijgen. Ook is Anthonio auteur van meerdere boeken, waaronder ‘De sleutels van de leider’. ‘De vorstenspiegel’, ‘Het leven praat terug’ en ‘Het Zwitsers zakmes van de leider’. Tijdens de bijeenkomst deelt Gabriel zijn visie op deze tijd, maar we gaan het bovenal hebben over ‘De kunst van het leiderschap’. Deze ‘Aan tafel me
’ wil je niet missen!

Daarom aan tafel...

  • Uniek moment om in- en uit te zoomen.
  • Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.
  • Voed je met relevante kennis en inzichten.
  • In openheid sparren met andere leiders.
  • Gun jezelf een fijne en ontspannen avond.

Praktische informatie


Voor wie:
We vinden het belangrijk dat er een gevoel van gelijkgestemdheid is. Daarom is 'Aan tafel' alleen voor directeuren, ondernemers en bestuurders van middelgrote tot grote organisaties.

Aan dit diner kunnen maximaal 30 mensen deelnemen.

Datum en tijd
Woensdag 27 september 2023, van 18.00 tot 22.00 uur (inloop met borrel vanaf 17.00 uur).

Locatie
Buitenplaats Doornburgh. Diependaalsedijk 17, Maarssen. Het diner vindt plaats in De Refter.

Aanmelden voor OBL-leden
Het OPEN Business Leaders diner is onderdeel van jouw lidmaatschap. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Je kunt je aanmelden via de OPEN Business Leaders-APP of door ons een mail te sturen.

Aanmelden voor niet-OBL-leden
Leuk dat je geïnteresseerd bent in een programma van OPEN Business Leaders. Je kunt je aanmelden door ons een mail te sturen. Overweeg je om vaker deel te nemen aan een van onze programma’s of wil je jouw organisatie kennis laten maken met het aanbod van OPEN Business Leaders? Dan is een lidmaatschap wellicht iets voor jou. Bekijk hier de mogelijkheden

Kosten
Voor OBL-leden is dit programma kosteloos. Voor niet-leden bedragen de kosten EUR 295 (excl. btw).

Ontdek de mogelijkheden

Graag kennismaken

Ben je nog geen lid van OPEN Business Leaders en wil je graag eens kennismaken? Neem dan vrijblijvend contact met ons om de mogelijkheden te verkennen.

Neem contact op