Aan tafel met Damiaan Denys

'Aan tafel met OBL' biedt voeding voor lichaam en geest. Schuif aan tafel met een groep gelijkgestemden en zet onder het genot van een heerlijk diner de tanden in prikkelende thema's. Lees hier meer over het programma en neem vrijblijvend contact op.

Woensdag 22 november kun je deelnemen aan ‘Aan tafel met Damiaan Denys'. Damiaan is filosoof en psychiater en denkt over angst en vrijheid, (ab)normaliteit, geest en hersenen, dood en leven op het kruispunt van de disciplines psychiatrie, filosofie en neurowetenschap. Vanuit al deze disciplines deelt Damiaan zijn unieke visie op de samenleving. Je kunt hem kennen van Zomergasten, zijn boek 'Het tekort van het teveel' of zijn baanbrekende onderzoek naar psychische stoornissen.


Type: Netwerkprogramma

Startdatum: 22.11.2023

Duur: 17.00 - 22.00 uur

Locatie: Maarssen

Inschrijven

Samen denken en samen eten

Aan tafel met ...

De opzet van ‘Aan tafel met …’ is eenvoudig. Het is als een diner pensant. Het is samen luisteren, samen denken en samen eten. Met ‘Aan tafel’ willen we een fijne manier faciliteren om met elkaar in gesprek te gaan over wat je op dit moment bezighoudt en wat er speelt in de wereld. Daarbij verkennen we natuurlijk waar we elkaar als mens, als leider en als organisatie verder kunnen helpen.

i

Ben je nog geen lid van OPEN Business Leaders en wil je graag eens kennismaken? Neem dan contact met ons op via programma@businessleaders.nl of bel naar 085 - 4833 834.

Neem contact op

Programma & inhoud

Als ondernemer of directeur ben je altijd bezig met de lange termijn van jouw organisatie. Het is daarom belangrijk om te ontwikkelen, op de hoogte te blijven, je te voeden met relevante kennis en inzichten en je te omgeven met gelijkgestemden. Daarom bieden we binnen OBL een stroom van diners aan waarin, naast verdieping, de samenkomst en het ‘sparren met elkaar’ centraal staan. Een unieke gelegenheid om in- en uit te zoomen en effectief en in openheid te sparren met gelijkgestemden.

Aan tafel met: Damiaan Denys

Damiaan Denys is filosoof en psychiater en denkt over angst en vrijheid, (ab)normaliteit, geest en hersenen, dood en leven op het kruispunt van de disciplines psychiatrie, filosofie en neurowetenschap. Vanuit al deze disciplines deelt Damiaan zijn unieke visie op de samenleving. Je kunt hem kennen van Zomergasten, zijn boek 'Het tekort van het teveel' of zijn baanbrekende onderzoek naar psychische stoornissen.

Sinds 2007 is Damiaan hoogleraar psychiatrie aan de Universiteit van Amsterdam (UVA) en hoofd van de afdeling psychiatrie aan het Amsterdam UMC. Damiaan heeft meerdere prijzen voor zijn onderzoek ontvangen, maar ook voor zijn lezingen en speeches. Zo ontving hij in 2017 de vakjury- en publieksprijs voor "Beste Speech van Nederland".

Tijdens deze bijeenkomst deelt Damiaan Denys zijn visie op onze samenleving en hoe we omgaan met de dualiteit van welvaart en ongelukkig zijn. Kortom, deze aan tafel wil je niet missen!

Daarom aan tafel...

  • Uniek moment om in- en uit te zoomen.
  • Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.
  • Voed je met relevante kennis en inzichten.
  • In openheid sparren met andere leiders.
  • Gun jezelf een fijne en ontspannen avond.

Praktische informatie


Voor wie:
We vinden het belangrijk dat er een gevoel van gelijkgestemdheid is. Daarom is 'Aan tafel met OBL' alleen voor directeuren, ondernemers en bestuurders van middelgrote tot grote organisaties.

Aan dit diner kunnen maximaal 30 mensen deelnemen.

Datum en tijd
Woensdag 22 november 2023, van 18.00 tot 22.00 uur (inloop met borrel vanaf 17.00 uur).

Locatie
Buitenplaats Doornburgh. Diependaalsedijk 17, Maarssen. Het diner vindt plaats in De Refter.

Aanmelden voor OBL-leden
Het OPEN Business Leaders diner is onderdeel van jouw lidmaatschap. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Je kunt je aanmelden via de OPEN Business Leaders-APP of door ons een mail te sturen.

Aanmelden voor niet-OBL-leden
Leuk dat je geïnteresseerd bent in een programma van OPEN Business Leaders. Je kunt je aanmelden door ons een mail te sturen. Overweeg je om vaker deel te nemen aan een van onze programma’s of wil je jouw organisatie kennis laten maken met het aanbod van OPEN Business Leaders? Dan is een lidmaatschap wellicht iets voor jou. Bekijk hier de mogelijkheden

Kosten
Voor OBL-leden is dit programma kosteloos. Niet-leden kunnen vrijblijvend een keer kennismaken om te kijken of het netwerk bij hen past.

Ontdek de mogelijkheden

Graag kennismaken

Ben je nog geen lid van OPEN Business Leaders en wil je graag eens kennismaken? Neem dan vrijblijvend contact met ons om de mogelijkheden te verkennen.

Neem contact op