Aan de slag: kleur bekennen met Rachelle van der Linden

Wil je de diepte in met een groep gelijkgestemde leiders? Meld je dan aan. Lees hier meer over het programma en neem vrijblijvend contact op.

Tijdens dit programma gaan we onder leiding van creatief ondernemer Rachelle van der Linden aan de slag met ‘Kleur Bekennen’. Dit is een bewezen methode waarbij je tot de kern van je organisatie komt, om van daaruit scherpe keuzes te maken, in uitdagende tijden. Het is een succesvolle methode om de brug te bouwen tussen vandaag en morgen. Kortom, dit wil je niet missen.


Type: Netwerkprogramma

Startdatum: Volgt

Duur: 14.00 - 18.00 uur

Locatie: Maarssen

Voor wie: Leden OBL

Inschrijven

Topexperts en -professoren

OBL masterclasses

Dit zijn masterclasses met topexperts en -professoren uit binnen- en buitenland. De inhoud heeft altijd direct betrekking op de organisatie en gaat over organisatierelevante thematieken als strategie, marketing, HR, finance en personeel. Het doel van de OBL Masterclasses is om jou als leider de juiste handvatten aan te reiken om jouw organisatie te verbeteren.

Programma ‘Kleur bekennen’

Tijdens het programma doorgrond je samen het bestaansrecht van je organisatie. Elke organisatie heeft daarbij in essentie een van de vier rollen te spelen: ben je een inspirator, gids, facilitator of servicer? Door vanuit je kern je rol te pakken breng je eenvoud, herkenbaarheid, trots en houvast. Je kleur of je rol is het fundament waarop je succesvol en duurzaam kunt vernieuwen. En waarmee je een baken bent in deze snel veranderende wereld.

Reflect, redesign, recreate

Een volledig ‘kleur bekennen’ proces gaat over drie stappen. Deze drie stappen bieden je houvast op weg naar je toekomst. De eerste stap is reflect. Door deze stap krijg je inzicht in waar je staat. Je gaat terug naar de kern en maakt ruimte voor verwondering. De tweede stap is Redesign en gaat over het herijken van jezelf en je organisatie. Je geeft je organisatie (opnieuw) kleur. Daarna gaat het om vernieuwing in de praktijk: Recreate. Dat is stap drie.

Tijdens het OBL programma besteden we met name aandacht aan de eerste stap. We spelen met elkaar het Kleur bekennen spel, waarbij je vanuit de 4 kernrollen vergezichten spiegelt over de organisatie. Wat past het beste bij jou als persoon, bij je organisatie en wat heeft je organisatie nodig om met succes naar de toekomst te navigeren? Via de route van je gekozen kernrol, de vergezichten creëren we een eerste persectief op hoe je toekomstbeeld eruit ziet. Wat is de impact die je maakt, hebben we een reëel verdienmodel en hoe maak je het waar?

Rachelle van der Linden

Rachelle van der Linden is creatief ondernemer en eigenaar van Creatinc: een succesvol bureau in vernieuwing en coaching van organisaties en mensen. In alles wat Rachelle doet staat ‘Kleur Bekennen’ centraal een methode om vanuit je ziel, het echte fundament te werken aan je organisatie van morgen. Een methode waarover het boek ‘Kleur bekennen’ is geschreven, dat in de top 10 van meest gelezen boeken heeft gestaan van Managementboek

Ook staat Rachelle al jarenlang in de top van de meest invloedrijke vrouwen in het bedrijfsleven. Op intuïtie wist ze bedrijven gepassioneerd de weg naar een nieuwe wereld te wijzen. Rachelle is onder andere co-founder van Knab (bank van Aegon) en stond aan de wieg van EnergieDirect (Essent), Vers247, Foodreporter (Bidfood) en NLZiet, de ‘Netflix’ van de Nederlandse zendergroepen RTL, SBS en NPO. Daarnaast is ze commissaris bij Jaarbeurs en Albron en geeft ze les aan Hemingway op het gebied van Strategische vernieuwing en leiderschap.

Thema's die aan bod komen:

  • De sleutels van succesvolle vernieuwing, met voorbeelden uit de praktijk.
  • De do’s en don’ts van vernieuwen van je organisatie.
  • Kleur bekennen: verkennen van de vergezichten.
  • Kleur bekennen: verkennen van de vergezichten.
  • #Hoedan: de tools en perspectief over hoe daar te komen.
  • Jij als leider: het perspectief van kleurrijk leiderschap en jouw rol daarbinnen
  • Met ruimte voor reflectie en uitdaging, naar huis met een persoonlijk kompas
i

Ben je nog geen lid van OPEN Business Leaders en wil je graag eens kennismaken? Neem dan contact met ons op via programma@businessleaders.nl of bel naar 085 - 4833 834.

Neem contact op

Praktische informatie


Voor wie:
We vinden het belangrijk dat er een gevoel van gelijkgestemdheid is. Daarom is deze masterclass alleen voor directeuren, ondernemers en bestuurders van middelgrote tot grote organisaties. In sommige gevallen is het mogelijk een collega (-directeur) mee te nemen die verantwoordelijk is voor het thema van de masterclass. Neem contact op met de organisatie als je dat graag wilt.

Aan deze kunnen maximaal 12 mensen deelnemen.

Datum en tijd
Dinsdag 4 juni 2023, van 14.00 tot 18.00 uur (Inloop vanaf 13:30 uur).

Locatie
Buitenplaats Doornburgh. Diependaalsedijk 17, Maarssen.

Aanmelden voor OBL-leden
Deze masterclass is onderdeel van jouw lidmaatschap. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Je kunt je aanmelden via de OPEN Business Leaders-APP of door ons een mail te sturen.

Aanmelden voor niet-OBL-leden
Leuk dat je geïnteresseerd bent in een programma van OPEN Business Leaders. Je kunt je aanmelden door ons een mail te sturen. Overweeg je om vaker deel te nemen aan een van onze programma’s of wil je jouw organisatie kennis laten maken met het aanbod van OPEN Business Leaders? Dan is een lidmaatschap wellicht iets voor jou. Bekijk hier de mogelijkheden

Kosten
Voor OBL-leden is dit programma kosteloos. Voor niet-leden bedragen de kosten EUR 295 (excl. btw).

Graag kennismaken

Ben je nog geen lid van OPEN Business Leaders en wil je graag eens kennismaken? Neem dan vrijblijvend contact met ons om de mogelijkheden te verkennen.

Neem contact op