< Terug

Rik Vera

Auteur, futuroloog, business filosoof, coach & inspirationele keynote spreker.

Rik Vera is auteur, futuroloog, business filosoof, coach & inspirationele keynote spreker.

'95% of what companies call innovation is just an effort to close the gap that real innovators have create.'

Rik Vera

Rik is een auteur, futuroloog, business filosoof, een coach en bovenal inspirationele keynote spreker. Hij schrijft en spreekt over business, businessmodellen, ondernemerschap, leiderschap, marketing, (extreme) klantgerichtheid, sales en digitale innovatie. Rik is gepassioneerd over waarom en hoe organisaties relevant kunnen blijven in de toekomst. Inmiddels heeft Rik meer dan 1.000 keynotes gegeven en mensen geĆÆnspireerd in meer dan landen.

In al zijn keynotes bereidt Rik deelnemers niet alleen voor op hun 'Day after tomorrow', maar focust hij zich vooral ook op het geven van de energie om er vandaag mee te starten.

Dat maakt Rik Rik.

Verder lezen

Boekentip

In het nieuwe boek van Rik Vera vind je de basisprincipes en ingrediƫnten om met je organisatie, groot en klein, relevant te blijven in de toekomst. Het boek leert je om het Chernobyl syndroom voor te blijven, op de Grote Golf (lees: Great Wave) mee te surfen, om te gaan met een groot aantal variabelen van deze tijd en platformen te bouwen om mensen zo goed mogelijk te helpen en er op de best mogelijk manier mee te interacteren.

Rik Vera