< Terug

Deborah Huisman

Operationeel manager

Ā“Waar je je mee verbonden voelt, vernietig je niet.Ā“ Maar hoe kun je je verbonden voelen met de natuur? Ik ben niet opgevoed met rituelen die ons in verbinding brengen met de natuur of waardoor wij ons verbonden voelen met een plek. En zoals Matthijs Schouten het mooi zegt: Ā“Als je je niet verbonden voelt met een plek, voel je je er ook niet verantwoordelijk voor en maak je je er geen zorgen over.Ā“

Ik zou graag in een cultuur zijn opgegroeid waar dit wel het geval is. Waar de zon wordt geƫerd omdat hij elke dag opkomt of waar men dankbaar is als het regent. Maar ook in een gemeenschap waar je van jongs af aan al bezig bent met jouw plek op deze wereld, waar wijsheid van oud op jong wordt doorgegeven en je je ontwikkelt op zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied. En zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan.

Tot 8 jaar geleden was ik hier nog amper mee bezig. Bij OBL heb ik voor het eerst kennisgemaakt met meditatie en stiltedagen, sliep ik buiten in de natuur en kreeg ik mijn eerste paardencoaching. Dit leerde mij onder andere dat we onderdeel zijn van iets veel groters en dat we niet alles met alleen ons hoofd kunnen oplossen. Ook leerde ik wat systemisch werken is en begon ik in te zien wat het ritme van de seizoenen betekent voor mijn leven en werken. Daarnaast ervaarde ik mijn eerste reis met een plantenmedicijn waarbij ik een andere wereld ontdekte, naar diepere lagen in mijn onderbewustzijn.

Voor mij is het leven Ć©Ć©n grote ontdekkingsreis. Ik ben dankbaar dat ik deze reis samen met OBL mag blijven voortzetten en dat ik hier kan blijven verkennen hoe ikzelf kan bijdragen aan een liefdevolle en duurzame toekomst, in verbinding met mezelf, met anderen en met de natuur.

Zo kun je mij bereiken:

Email: deborah.huisman@businessleaders.nl
Je kunt mij ook vinden op linkedin