Strategische Marketing: The Customer Leader

Wil je de diepte in met een groep gelijkgestemde leiders? Meld je dan aan. Lees hier meer over het programma en neem vrijblijvend contact op.

Het college ‘The Customer Leader’ gaat over strategische marketing anno 2023. De vraag hoe je werkelijk relevant wordt voor jouw klant staat daarin centraal. Het college wordt verzorgd door Prof. dr. Rudy Moenaert. Rudy is hoogleraar strategische marketing aan de TIAS School for Business and Society en tevens academic director van het Executive Master of Marketing & Customer Management program.


Type: Netwerkprogramma

Startdatum: 07.02.2023

Duur: 13.30 - 18.00 uur

Locatie: Maarssen

Inschrijven

Topexperts en -professoren

Unieke masterclasses

Dit zijn masterclasses met topexperts en -professoren uit binnen- en buitenland. De inhoud heeft altijd direct betrekking op de organisatie en gaat over organisatierelevante thematieken als strategie, marketing, HR, finance en personeel. Het doel van de OBL Masterclasses is om jou als leider de juiste handvatten aan te reiken om jouw organisatie te verbeteren.

Programma & inhoud

Het begint allemaal bij de klant. Willen we als zakelijke leiders succesvol zijn, dan moeten klanten ons volgen. Echte leiders volgen ook hun klanten, want zij bieden de kans om een grootse organisatie op te bouwen. In de afgelopen periode schreven Prof. dr. Henry Robben, hoogleraar Marketing aan Nyenrode Business Universiteit en Prof. dr. Rudy Moenaert, hoogleraar Strategische Marketing aan TIAS School for Business and Society, het boek ‘The Customer Leader’. Een no-nonsense boek vol actie. Tijdens het college deelt Rudy Moenaert zijn visie op deze tijd en gaan we verder in op leiderschap, klanten, en het creëren van een florerende business.


Rudy Moenaert

Prof. dr. Rudy Moenaert (1961) is een West-Vlaams academicus met een hoog rock-’n-rollgehalte. Rudy is hoogleraar strategische marketing aan de TIAS School for Business and Society en tevens academic director van het Executive Master of Marketing program. De felbegeerde TIAS Best Teacher Award veroverde hij reeds driemaal.Rudy's academische carrière op het domein van marketing en innovatie startte meer dan drie decennia geleden. Hij publiceerde in de toptijdschriften (o.m. Management Science, Journal of Product Innovation Management, Journal of Management Studies) en is verbonden aan de Universiteit Gent, TU Delft, VUB, Nyenrode Business Universiteit en Vlerick Business School.

Thema's die aan bod komen:

  • Het definiëren van waarde in een stakeholder-society;
  • Een juiste analyse van de concurrentie in de arena;
  • Het ontwikkelen van een succesvolle waardepropositie;
  • Het ontwikkelen van een klantgerichte organisatie;
i

Ben je nog geen lid van OPEN Business Leaders en wil je graag eens kennismaken? Neem dan contact met ons op via programma@businessleaders.nl of bel naar 085 - 4833 834.

Neem contact op

Praktische informatie


Voor wie:
We vinden het belangrijk dat er een gevoel van gelijkgestemdheid is. Daarom is 'Aan tafel' alleen voor directeuren, ondernemers en bestuurders van middelgrote tot grote organisaties.

Aan dit diner kunnen maximaal 30 mensen deelnemen.

Datum en tijd
Woensdag 15 maart 2023, van 18.00 tot 22.00 uur (inloop met borrel vanaf 17.00 uur).

Locatie
Buitenplaats Doornburgh. Diependaalsedijk 17, Maarssen. Het diner vindt plaats in De Refter.

Aanmelden voor OBL-leden
Het OPEN Business Leaders diner is onderdeel van jouw lidmaatschap. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Je kunt je aanmelden via de OPEN Business Leaders-APP of door ons een mail te sturen.

Aanmelden voor niet-OBL-leden
Leuk dat je geïnteresseerd bent in een programma van OPEN Business Leaders. Je kunt je aanmelden door ons een mail te sturen. Overweeg je om vaker deel te nemen aan een van onze programma’s of wil je jouw organisatie kennis laten maken met het aanbod van OPEN Business Leaders? Dan is een lidmaatschap wellicht iets voor jou. Bekijk hier de mogelijkheden

Kosten
Voor OBL-leden is dit programma kosteloos. Voor niet-leden bedragen de kosten EUR 295 (excl. btw).

Ontdek de mogelijkheden

Graag kennismaken

Ben je nog geen lid van OPEN Business Leaders en wil je graag eens kennismaken? Neem dan vrijblijvend contact met ons om de mogelijkheden te verkennen.

Neem contact op