Solo quest op Razende Bol (Texel)

Wil je meer rust en ruimte in je leven en werk? Wil je vaker uit die ratrace stappen? Wil je meer leren werken vanuit een echte verbinding met jezelf en je team of organisatie? Lees dan hieronder meer over onze reflectiedagen, neem vrijblijvend contact op of doe direct mee.

Woensdag 26 juli kun je deelnemen aan een unieke ervaring: een solo quest. Een solo quest is bedoeld om ruimte voor jezelf te maken. Weg uit je volle agenda, weg van alle prikkels en afleidingen. Simpelweg ruimte voor jezelf en jouw eigen processen. In die stilte komen antwoorden op belangrijke vragen van nu als vanzelf tot je. Lees hieronder voor meer informatie.


Type: Verdiepend programma

Startdatum: 26.07.2023

Duur: 08.00 - 22.00 uur

Locatie: Razende Bol

Inschrijven

Persoonlijke effectiviteit

Verdiepend programma

Wie in deze tijd leiding wil geven, zal de stap naar binnen moeten maken en moeten leren om vanuit een innerlijke kern leiding te nemen en te geven. Geen enkele leider zal aan deze stap ontkomen. De stap naar binnen helpt je als leider om heel te blijven in een turbulente tijd die steeds meer van je vraagt. OBL biedt diverse trainingen, cursussen en workshops waarin rust, balans, reflectie en werken en handelen vanuit verbinding centraal staan.

Stappen in een lange traditie

Een solo quest is een intense ontmoeting met jezelf buiten in de natuur. De solo quest komt voort uit de vision quest, dat een hele rijke traditie kent. Vele natuurvolken kennen al heel lang het ritueel om je bij belangrijke overgangen in je leven terug te treken in de natuur, om stil te worden, te reflecteren en in de stilte een ‚Äėvisioen‚Äô te ontvangen, dat richting geen aan de volgende fase in je leven. Bij zo‚Äôn belangrijke overgang kun je denken aan de overgang naar volwassenheid of ouderdom. Maar leiders of medicijnmannen van natuurvolken ‚Äėgebruikten‚Äô de vision quest ook bij belangrijke vragen voor hun gemeenschap. Het is de zoektocht naar nieuwe visie.

Unieke plek waar niemand komt

Dit moet je weten. De Razende Bol is een onbewoonde zandplaat ten zuidwesten van het Waddeneiland Texel. Eigenlijk is de Razende bol het enige onbewoonde eiland van Nederland en alleen per boot te bereiken. De hoge zandplaat is al meer dan honderd jaar oud en een belangrijk gebied voor vogels en zeehonden. Normaal gesproken komt hier dus niemand. Kortom, de solo quest biedt je de unieke kans om je volledig onder te dompelen in de prachtige natuur en in een overweldigede eindeloosheid te stappen. Hier is alles anders.

Programma & inhoud

Tijdens de solo quest op woensdag 26 juli ben je gedurende een hele dag met jezelf buiten in de natuur. Je eet niet, drinkt alleen en je krijgt niet meer dan de basisvoorzieningen om het jezelf gemakkelijk te maken. Je beleeft als het ware de verandering van de dag, de verandering van het licht en de luchten om je heen. Zo zul je merken dat je naarmate dag vordert in contact komt met je diepere verlangens en kunnen onverwacht antwoorden naar boven komen op belangrijke vragen die je hebt.

De dag wordt begeleid door oprichter van Elements Expeditions en psycholoog Jaap Duin.

Daarom kiezen voor OBL:

  • Een bijzonder gevoel van thuiskomen.
  • Unieke methodes om tot rust te komen.
  • Betrokken en bezielde leermeesters.
  • Echte aandacht voor individuele wensen.
  • Bij de tijd. Alles is heel actueel gemaakt.
  • Unieke plek voor rust, stilte en reflectie.
i

Ben je nog geen lid van OPEN Business Leaders en wil je graag eens kennismaken? Neem dan contact met ons op via programma@businessleaders.nl of bel naar 085 - 4833 834.

Neem contact op

Praktische informatie


Prikkels:
Om op een andere manier in contact te komen met jezelf, beleven we deze dag zonder telefoon, mail, social media, boeken of kranten.

Voor wie:
We vinden het belangrijk dat er een gevoel van gelijkgestemdheid is. Daarom is deze dag alleen voor directeuren, ondernemers en bestuurders van middelgrote tot grote organisaties.

Aan de solo quest kunnen maximaal 15 mensen deelnemen.

Datum en tijd:
Woensdag 26 juli, van 08.00 tot 22.00 uur

Locatie:
Razende Bol op Texel (We vertrekken vanuit Den Helder)

Aanmelden voor OBL-leden:
De OPEN Business Leaders reflectiedag is onderdeel van jouw lidmaatschap. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Je kunt je aanmelden via de OPEN Business Leaders-APP of door ons een mail te sturen.

Aanmelden voor niet-OBL-leden:
Leuk dat je ge√Įnteresseerd bent in een programma van OPEN Business Leaders. Je kunt je aanmelden door ons een mail te sturen. Overweeg je om vaker deel te nemen aan een van onze programma‚Äôs of wil je jouw organisatie kennis laten maken met het aanbod van OPEN Business Leaders? Dan is een lidmaatschap wellicht iets voor jou. Bekijk hier de mogelijkheden

Kosten:
Voor OBL-leden is dit programma kosteloos. Voor niet-leden bedragen de kosten EUR 350 (excl. btw).

Ontdek de mogelijkheden

Graag kennismaken

Ben je nog geen lid van OPEN Business Leaders en wil je graag eens kennismaken? Neem dan vrijblijvend contact met ons om de mogelijkheden te verkennen.

Neem contact op